Már vagy két hónapja diétázok és már egyre jobban kívánom az édességet. Egyre többször gondolok kívételes napra és az meg is lesz és utána miután tele zabáltam magam bűntudatom lesz. Ma is így volt. (többi lent)?!
Vannak egészségesebb alternatívák édességekre, a neten csomó receptet találsz, sokan készítenek pl. muffint, palacsintát szénhidrátszegényen.
Lehet pl. banánpalacsintát csinálni, egy érett banánt összeturmixolsz 1 tojással és ezt kisütöd serpenyőben, isteni finom lesz és nem is hízlal. Lehet hozzá pl túrót enni, ezt pedig édesítheted xilittel, steviával, ilyesmikkel, esetleg fahéj rá.
Kakaót is lehet csinálni, zsírszegény tej + holland kakaópor és ezt is lehet édesíteni az előbb felsoroltakkal. Az ilyenekkel lehet csökkenteni az édesség utáni vágyat. Ajánlom még reggelire a zabkását. Abba pakolhatsz gyümölcsöt, mandulát, de annyiféleképpen variálható, hogy garantáltan elveszi a sóvárgást. Ráadásul egészséges és gyorsan kész van, segíti az emésztést
Miért nem értitek meg, hogy a fogyókúra nem az önmegtartóztatáson múlik?! A fogyókúra a kitartásról és a kompromisszumokról szól!
Ha kíván valamit a szervezeted, és mondjuk az egy édesség, akkor ajánlom, hogy nézz körbe interneten, hogy milyen vitamin/ásványi anyag hiányod van. Pl: Ha valaki nagyon nagyon csoki után sóvárog magnézium hiánya lehet, amit lehet olajos magvakkal helyrehozni. Az, hogy te kívánod az édességed, jelzem, hogy rossz úton jársz, ha még jobban megvonod magad tőle. Egyél valamit, amit szeretsz és ne legyen bűntudatod, ígérd meg mindig magadnak: Jó akkor most eszek egy fél szelet süteményt, de +20 lábemelést végzek. Mindjárt jobban hangzik. Én a saját szabályaimmal fogytam le, melyeket még mindig tartok és azóta nem jöttek vissza rám a plusz kilók. Mindezt úgy tettem, hogy az édességeknek nem tudtam ellen állni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!