160 cm,48 kg vagyok. Kovernek erzem magam, szeretnek egy picit fogyni. (kb 5kg) Mit ajanlatok?
Hany kaloriat egyek? Futassal lehet fogyni?
Elore koszonom a valaszokat, trollok hanyagoljanak, koszi :D
"Kovernek erzem magam".Pszichológust ajánlom.Nem tudom,hogy miből tudnál fogyni ilyen adatokkal..
Ahhoz,hogy ki tudd számolni ,hogy mennyi kalóriára van szükséged,ahhoz tudni kellene,hogy most a súlymegtartáshoz mennyit viszel be.
De lehet,hogy tényleg jobb lenne ha sportolnál diéta helyett.A te esetedben még talán be is vállna csak önmagában a rendszeres mozgás is.
Minek kene pszichologus?:D
Amugy nem nagyon szabad sportolnom a terdem miatt de mar nem erdekel, ha kicsit jo lesz az ido elmegyek futni ^^ Ja es eddig is egeszsegesen ettem :))
Akkor keress egy sportot, amivel nem ártasz a térdednek.
Mire mész vele, ha 5 év múlva ülhetsz a tolószékben vagy a műtőben?
A pszichológust azért javasoljuk, mert nem normális, hogy 48 kilósan 5 kilót akarsz fogyni. Teljesen fölösleges, ha nem tetszik, amit a tükörben látsz, akkor edzéssel kéne formásabbá válnod.
Sajnálom, de muszáj megerősítenem a többiek tanácsát. - Ha 48 kg-al 160 cm magasság mellett kövérnek érzed magad, akkor orvosi segítségre van szükséged. - Ha elkezdesz fogyókúrázni, izomból fogsz fogyni, ami nagyon súlyos károkat, és akár HALÁLT is okozhat... :(
Ha nem tudsz hirtelen pszichológust, a háziorvostól is kérhetsz "fogyási" tanácsot... - remélem észnél lesz, és tud segíteni...
Nincs szuksegem pszichologusra.
De azert koszi a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!