Fogyni szeretnék! Mennyi kalóriát fogyasszak?
Sziasztok! Elkezdtem fogyókúrázni kb. 2 hete és nagyon jól tartom magam hozzá. Nem szeretnék pár hét alatt lefogyni, hanem szépen lassan..kb tavaszra.Csokit, édességet nagyon ritkán eszek (kb 2 hetente de akkor is kicsit). Kenyeret se fogyasztok már csak ritkán és akkor is barna kenyeret. És az ebédem se egészségtelen ételekből áll hanem: csirkehús (zöldségkörettel vagy rízzsel) , hal,leves, főzelék stb..
Rendszeresen sportolok kosarazok egyébként 3x egy héten (másfél óra) plusz minden este csinálok erősítő gyakorlatokat.
Két dolog amiben nem vagyok még biztos:
1. Nem tudom hány kalóriát fogyasszak egy nap és az étkezéseknél egyenként mennyi kalóriát fogyasszak? (Az is jó ha leírjátok a ti étkezéseteket)
2. Amiről a legnehezebben tudok lemondani azok az üdítőitalok. Mostanában szinte csak vizet iszok, de tudnátok olyan innivalókat mondani amik nem cukrosak, nem hízlalóak de van valami íze.
Pl. az apenta (0%cukortartalmú) italról tudtok valamit mondani? Fogyasszam vagy ne?
14/L 165cm 63kg (7-8kg akarok leadni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!