Két hónapja fogyózom. Valaki itt ajánlotta a Jázmin rizst. Itthon láttam, hogy 96-os a GI-je. Akkor miért is jó?
Kedves Miquel a kamaszkort rég elhagytam, 35 éves vagyok, ebből 17 éve foglalkozom testépítéssel, és amit összehordasz az egy fatális baromság... tipikus marketing duma amivel eladják azt a szart.
A diéta az egyetlen egy oka, hogy beindul a zsírok lebontása...
csinálod a regenorhoz kapott diétát, eléred vele, hogy kcal mínuszban leszel... abban az esetben, ha a szervezeted nem kap az emésztő rendszer felől elegendő tápanyagot, akkor bizony az elraktárazott zsírsavakhoz fog nyúlni. mivel erre a célra van elraktározva. Az a sok bődületes baromság amit az epéről meg egyéb hülyeségről összehordtál, egy nagy áltudományos maszlag, hogy el tudják adni azt a szert olyan idióta debileknek mint te vagy... de igyad csak...
"A regenor nem tesz mást, mint segíti az epeképződés újbóli beindítását. Amikor ez megtörténik, a mérgek lebontása is megindul, és lebomlanak a zsírpárnák, mert a májnak most már van ideje a raktározott mérgekkel foglalkozni."
Mond, te elhiszed a sok fas.zságot amit leírsz, vagy nem foglalkozol vele, neked reklámozni kell a regenort, ki van adva feladatba gondolom. Látom közöd nincs a biológiához 57 évesen, segítek egy linkkel, olvasd el mit tud az epe:
"A másik nagy gond az olajjal, hogy a belekbe nem jut epe, csak a gyomorba, mert az olajok elzárják a Vater Papillát. Az epe, noha savnak hívják, valójában lúgos kémhatású, és semlegesíti, gyengíti a gyomorsavat. Renyhül az emésztés. S mivel a belekbe viszont nem jut el az epe, ott már érdemi emésztés nem történik. "
A belekben nem történik emésztés? akkor hogy hízik el az ember? a tápanyagok a beleken szívódnak fel... ha nincs emésztés a bélben, akkor nincs felszívődó tápanyag te pedig éhen halsz... nem hogy elhízol... idióta...
Az epe a nyombélbe ürül, innen egy kicsi visszaáramolhat a gyomorba, de még ilyenkor is szerinted a gyomorból hová tűnik? elteleportál? nem, hanem ürül a bélbe... ugyanis a gyomor tartalma a bélbe megy...
Az elméleted, miszerint a növényi zsírok miatt hízunk... olyan sok elhízott vegánt én még nem láttam...
szóval igen, te egy DEBIL vagy.
+
"cigire, piára nem sajnálunk ennél lényegesen többet se"
lehet, hogy te magadból indulsz ki, de én speciel soha nem cigiztem, évente meg jó ha 3 üveg sört iszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!