Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Két hónapja fogyózom. Valaki...

Két hónapja fogyózom. Valaki itt ajánlotta a Jázmin rizst. Itthon láttam, hogy 96-os a GI-je. Akkor miért is jó?

Figyelt kérdés
2016. okt. 14. 12:24
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Nem fér bele nekem most ! Több valamivel mint két hónap. Aug 4.én kezdtem. Az első 4 kiló egy-két nap alatt ment le, szerintem viz lehetett. Jelezte, hogy nagy a baj, tessék fogyni.... most jól vagyok. Egyre mozgékonyabb, engergikusabb vagyok. Még kb. 5 kg a cél, és utána lazább lesz. Nem fogok zabálni, mint a disznó, de azért egy nyaraláskor egy fagyi, vagy egy lángos bele kell hogy férjen. Végleg nem szeretném, hogy e körül forogjon az életem.
2016. okt. 14. 16:21
 12/38 anonim ***** válasza:
+ ha sok rostot eszel amellé a rizs mellé az is lassítja a felszívódást... a béled nem tudja ám az összerágott gyomorsavval megdolgozott pépes moslékból kiválogatni, hogy ez most jázmin rizs, akkor ezt gyorsan felszívjuk, á az ott saláta, akkor azt egy napig érleljük... az egész egyben van és a rostok lassítanak a felszívódáson... a barna rizs is csak azért szívódik fel lassabban, mert rostos...
2016. nov. 3. 11:06
 13/38 A kérdező kommentje:
Köszi. Ezt még meg kell emésztenem.....
2016. nov. 3. 13:08
 14/38 anonim ***** válasza:
Noha 57F létemre sohasem kényszerültem fogyókúrára, mert a napi súlyzózás, biciklizés, futás megtette a hatását, egyéb okok miatt el kellett merülnöm a témában. Arra jutottam, hogy az egyetlen ésszerű étrend a Reg-enor diéta. Az nem a tüneteket, hanem az okot szünteti meg, így a jojó effektus ki van lőve.
2016. nov. 4. 07:49
 15/38 anonim ***** válasza:
Nincsen regenor diéta... az egy debil pénzlehúzás... megtanít enni, ugyan úgy ahogx bármelyik testépítő elmondja ingyen hogyan kell enni... csak ez tesz mellé egy placebo italt, így elmondhatja, hogy attól a szartól fogysz... és az olyan debilek mint te, még be is dőltök és megveszitek azt a szart..
2016. nov. 4. 08:23
 16/38 A kérdező kommentje:
Ezt én is igy találom. Nekem a kalóriabázis vált be, már 12 kg-minuszom van mindenféle szer nélkül. Jó játék,kimondottan élvezem. Egy fórumon segitettek beállitani a makrókat, és müködik. Alacsony GI, kalória, és kész.... boldogság.
2016. nov. 4. 08:31
 17/38 anonim ***** válasza:
Szeretem, amikor a kamaszkort épphogy elhagyó (már ha egyáltalán elhagyó) fiatalok ilyen kíméletlen magabiztossággal osztják a csöppnyi eszüket, s neveznek debilnek minden velük egyet nem értőt. Lehet a regenort pénzlehúzásnak nevezni, de attól nem fog kinyílni a Vater Papillád. És ha hamarosan csipád sem nyílik ki, felkészülhetsz rá, hogy 40 évesen gyógyszerek garmadáját kell majd szedned.
2016. nov. 5. 13:15
 18/38 anonim ***** válasza:
Mi a regenor diéta írd le légyszives, kiváncsi vagyok a titokra.
2016. nov. 5. 13:37
 19/38 A kérdező kommentje:

Rák elleni gyógyszer, hajnövesztő, körömgomba elleni szer, fogyasztó szer stb. nem létezik. Vannak nagyobb reklám felülettel rendelkező "szerek", amik jobban a füledbe ragadnak, és arra felé indulsz a problémáddal. De ahogy minél többet olvasol el, és másfélét, mindig az éppen olvasott tájékoztató hat igaznak. De egyik sem az ! Népbutitás. Annyi, hogy melyik tudja magát jobban menedzselni. Diétázni kell, kalóriát számolni. CH-t alacsonyan tartani a zsirral együtt, a fehérjét pedig magasan. A fogyás pedig jön. Állitom ezt azok után, hogy három hónapja végig sirtam a mérlegelés után egy éjszakát, és egy napot. Lenyomtam kb 12-13 kg-ot, és jól vagyok. Tele vagyok engergiával, mozgékony lettem, nincsenek akadályok. Nem szedek semmit !!! Be sem szednék, ha fizetnének sem, nemhogy én fizessek !

Minden szervezet más- és más. Honnan tudnák, hogy nekem miből mennyire van szükségem, és Neked és Neki stb. Hát nem ! Magadra vagy utalva, ne higyj senkinek ! Én azért merem leirni, mert biztonyitottam.

2016. nov. 5. 15:12
 20/38 anonim ***** válasza:

A regenorban nincs titok. Elhitették az emberrel, hogy az állati zsírokra nincs szükség, sőt károsak. Egyen helyette mindenki növényi olajat, növényi zsírokat. Ez viszont egy sor egészségügyi problémát generál. Többek között a hízást. A máj ugyanis nem tud mit kezdeni a rengeteg méreganyaggal, így zsír formájában, zsírba ágyazva elraktározza azt, hogy később, ráérő idejében feldolgozza. Csakhogy nincs ráérő idő, hiszen folyamatosan kapja az olajokat.

A másik nagy gond az olajjal, hogy a belekbe nem jut epe, csak a gyomorba, mert az olajok elzárják a Vater Papillát. Az epe, noha savnak hívják, valójában lúgos kémhatású, és semlegesíti, gyengíti a gyomorsavat. Renyhül az emésztés. S mivel a belekbe viszont nem jut el az epe, ott már érdemi emésztés nem történik.

Az epére iszonyatosan nagy szüksége van az immunrendszernek is. Többek között ezért is ilyen beteges a mai kor gyermeke, mert nem eszik zsírt, nem ürül, besűrűsödik az epe.

A regenor nem tesz mást, mint segíti az epeképződés újbóli beindítását. Amikor ez megtörténik, a mérgek lebontása is megindul, és lebomlanak a zsírpárnák, mert a májnak most már van ideje a raktározott mérgekkel foglalkozni.

2016. nov. 5. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!