Eddig diétáztam, aztán elkezdtem össze-vissza enni, és felntűnt, hogy napi 1g/kg szén-hidrátot viszek be, amitől nagyon fáradékony lettem, mélabúsabb, és a diétám is megállt. Vagyis szerintem ez lehet az oka. Egyre több falásrohamom lett, ezért egyik nap számoltam a kalóriákat, és az 55 kilós énem mindössze 54 g szén-hidrátot vitt be egy nap. Szerintetek érdemes lenne 100 grammra emelni a szén-hidrát bevitelemet? A Fehérjém is 100 körül van, a zsír meg 20 gramm körül, mikor hogy. Ha megemelem, akkor működhet újra a diétám?
szerintem a számolós éned biztos vékony, menjen bulizni, a falásrohamos éned meg biztos kövér, ő inkább otthon tanuljon, kövéren úgyse szívesen menne bulizni.
2016. okt. 8. 08:36
2/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy 55 kg-an olyan túlsúlyod lenne, ami ilyen alacsony ch-bevitelt indolokna. Nyugodtan emeld 2 grammra vagy akár többre is! Főleg ha sportolsz is.
2016. okt. 8. 08:58
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor állítom is össze gíy az étrendemet. Reméljük, sikerül. Még egyszer kösözönm! :)
2016. okt. 8. 09:08
4/9 anonim válasza:
1,5-2g/tskg a fogyásnál a hízékonyabbaknak kell. Feltételezem, te nem vagy. Neked akár 2,5-3is mehet, de te tapasztald ki, hogy jó neked. Azokon a napokon, mikorsportolsz,nyugodtan mehet 3min.
2016. okt. 8. 09:46
5/9 anonim válasza:
55 g szénhidrát nagyon kevés
20 g zsír is kevés
100 g fehérje sok
gondolj újra az egészet inkább..
mondjuk 55 kilóval nem is értem, hogy miért számolgatod ennyire
2016. okt. 8. 10:14
6/9 anonim válasza:
Inkább azért vagy fáradékony, mert koplalsz, nem?
De ez emberfüggő is, van, akinek sok kell. Én pedig sokakhoz hasonlóan 50g ch alatt vagyok a legenergikusabb, 20-nál sincs gond e téren (csak megvadulok a zöldséghiánytól, ezért nem eszem így :D)... Persze nagy kalóriadeficitben már megváltozik a leányzó fekvése, de olyanom nincs. Ha ilyen kevés a ch, jelentősen meg kell emelni a zsírt. 20 gramm amúgyis a szükséges mennyiség alatt van, egészségtelen, a hormonrendszereddel játszol, s a zsírban oldódó vitaminoknak is kell némi zsír.
Nálam szálkásításkor 100-130 gramm a zsír, alatta én se lennék jól kevés szénhidráttal. Energiára szükség van...
2016. okt. 8. 17:07
7/9 anonim válasza:
#5 100g fehérje hogy lenne már sok? 110 lenne az optimális neki.
2016. okt. 8. 18:03
8/9 anonim válasza:
75-100 teljesen jó neki, bár aktivitásfüggő s nem tudom a magasságát sem.
1,5-2 g/nettó ttkg fölé menni még szálkásításkor és tömegeléskor sem kell, kivéve esetleg pár embert, akinek olyan a szervezete, hogy egy kicsit többel jobban izmosodik. S koksz mellett főleg van értelme többnek, de amúgy felesleges.
2016. okt. 8. 18:12
9/9 anonim válasza:
Végül is ha nem edz komolyan, nem muszáj biztosra menni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!