14 éves lány vagyok, és fogyni szeretnék. Egy nap mennyi lehet a kalória-bevitelem, ahhoz, hogy ne hízzak?
Hagyd ezt az 54%-ost, mindenhová ogyahányja a mocskát.
Elsősorban nem az számít, hogy mennyit, hanem, hogy mit eszel. Szénhidrátokat visszakéne fogni, a te esetedben max 80g naponta, de még jobb ha 30-at sikerül összehozni. Sok zsírt, fehérjét kell fogyasztani, de legfőképpen az előbbit. Ha szénhidrátból eszel sokat, olyan 1300 kalóriát ajánlok, ha zsírból és fehérjéből, akkor 1800-2200, de az utóbbi esetben nem is szükséges az energiabevitelt számolgatni.
Első válaszoló, az IQ szintedet ne itt villogtasd.
És ne erőltesd a poénkodást,ez nem a te műfajod :(
2. válaszoló: Köszönöm:)
Sokat segítettél!:)
És úgy tűnik valaki mégis megértette a "nem normális" kérdésemet.
Az igen, és ezt miért nem lehetett volna az első kommentedbe leírni? :) Neked be kellett egyből szólnod.
Azért mondtam 1300-at a kérdezőnek, mert telepatikus képességeimmel kiderítettem, hogy nincs rajta 50kg felesleg, valószínűleg kis súlytöbbletről van szó... Azt említette volna ha 100kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!