Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha nem mozgok de 900kcl a...

Ha nem mozgok de 900kcl a napi bevitelem akkor fogyhatok?

Figyelt kérdés
van mikor kevesebb de ez a max. 1hete kezdtem még nem mértem magam...
2013. júl. 19. 22:10
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*900 kcal:$:)
2013. júl. 19. 22:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de tiszta plöttyed és formátlan leszel.
2013. júl. 19. 22:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mozogsz legyengülsz, ha 900 kcal-t eszel valószínűleg akkor is. Nem vagy éhes? A szomszéd kiskutyája is többet eszik szerintem mint 900 kcal, de mondjuk jó hogy takarékos vagy. Azonban minél többet sz.opatod a szervezetedet, annál nagyobbat fogsz sz.opni a végén : /
2013. júl. 19. 22:15
 4/11 A kérdező kommentje:
:DDD hát kösz:D éhes nem vagyok de érzem hogy gyengébb lettem ma is ettem egy knorr bögrés levest és egy teát ittam cukorral és citrommal...semmi bajom csak fáradtabb vagyok de ettől függetlenül a heti 1kilos fogyás helyet tudok fogyni vízet és mennyit? ha még egy hétig ezt csinálom utána már növelem 1000kcal re és fokozatosan kezdek el mozogni hogy ne ájuljak el:)
2013. júl. 19. 22:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Jajjj... Ha már keveset eszel, az legyen értelmes tápanyag, ne cukros tea... A testednek kell tápanyag, nagyon el lehet nyomva, ha nem tud jeleket adni, hogy éhes és adj neki _ételt_, nem a cukros teát és a bögrés levest...
2013. júl. 19. 22:30
 6/11 poiu ***** válasza:
100%

Ha nincs éhségérzeted, hogy a túróba híztál el? Ha nem híztál el, mi a túrónak akarsz fogyni? Cm/kg?

Rossz érzés haldokló anorexiásoknak fogyókúrás tanácsokat adni...

2013. júl. 19. 23:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

És miért raksz szmájlikat a válaszodba amikor arról írsz hogy szépen fokozatosan leépíted magad?

Én nem akarok különösebben jó lenni, de nem örülök veled együtt a bukásodon. Én azt akarom hogy jól legyél, gyenge emberekre nincs szükségem igazából : /

2013. júl. 19. 23:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Knorr bögrés levest tele ízfokozóval nevezed te fogyókúrás kajának?

Ne kalóriákat számlálgass, hanem tedd tele a pocakod normális ételekkel. (hal, hús, tojás, sok-sok zöldség)

2013. júl. 20. 08:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

NE CSINÁLD! én is tönkre tettem magam.. reggel alig bírok felülni az ágyban.. (lány vagyok 18 éves..) és szégyellem magam.. azt hogy fent csontos vagyok lent pedig csak "vékony" .. 45-6kiló vagyok.. 160cm (majdnem 90voltam)

én is úgy fogytam ahogy te akarod.. és én sem hittem itt gyakorikérdéseken azoknak akik azt írták hogy hagyjam abba mert később megbánom.. úgy voltam vele hogy "ja persze.. majd abbahagyom" hát nem tudom.. most se tudom hogy mit csináljak..az elején semmit sem fogsz érezni csak örülni hogy fogysz.. aztán majd egyik napról a másikra legyengülsz..

nekem 3hét múlva vissza kell mennem az orvoshoz de félek.. mert mefognak mérni hogy hány kiló vagyok.. akkor 50 voltam és várhatólag addig leszek 42is.. nem akarom hogy kimondják azt hogy "anorexiás vagy" mert nem akarom.. de hízni sem.. most is almát eszem szinte 60%-ban csak azt a többi zöldség vagy tojás.. esetleg ha muszáj ebéd..

bocsi, azért írtam le hogy talán még megtudod magad menteni.. mert nem lesz jó vége..

(max 700kcal körül eszek 1600kéne)

2013. júl. 20. 10:21
 10/11 A kérdező kommentje:
igen vicces volt a kiskutya story:)) köszönöm mindenkinek a válaszokat!egész jól érzem magam és eddig soha nem ment a fogyókúra hisz ettem ettem és sportoltam(röplabda és tenisz valamint heti 3szor edzettem konditeremben) de fogyni nagyon keservesen tudtam mivel csak erősödtem és azt mondták úgy nézek ki mint a bátyám (testépítő) nem akarok gorilla lenni... az első 3nap volt rossz azt bevallom végig bőgtem aztán elment az éhség érzetem azért folyadékot iszok és néha eszem levest de azt is csak azért mert torok gyulladásom van és nem örülnék ha a végeredményhez érve kilyukadna a gyomrom a gyógyszerektől... akkor tök feleslegesen küzdenék utolsó örülök, hogy ezt meg tudtad osztani velem! tanulságos nehogy át essek a ló túloldalára...:)
2013. júl. 20. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!