Ha eddig 2800+ kcalt vittem be, és azt most lecsökkentem 1500-ra mennyi idő alatt fogyhatok 3kg-t?
Figyelt kérdés
2016. szept. 6. 22:02
1/8 anonim válasza:
Nem tudjuk a kalóriaigényed... Bizonyára fogyni fogsz, de hogy lassan vagy tempósan... Ki tudja? Lehet, hogy eddig hatalmas többletben ettél.
De ez extrém csökkentés, nem biztos, hogy bírni fogod. Persze van, akinek nem gond.
3/8 anonim válasza:
Ha az energiafelhasználásod nem csökken, azaz a fizikai erőkifejtés ill. a hőleadás változatlan szinten marad, akkor 3-4 hét.
4/8 anonim válasza:
Csak zsírt? Mert önmagában a víz és salakanyag ennyi.
Zsírt 1hónap kb.
5/8 anonim válasza:
3 kilót egy kis vízhajtóval ledobok 3 óra hossza alatt...
7/8 anonim válasza:
3 kg az semmi...nem eszel egész nap és hashajtót veszel be etotál kitisztulsz na és az ugy a három kiló
8/8 anonim válasza:
Ne csak a kalóriát nézd, mert az a kaja energiatartalma. Fogyás szempontjából értelmetlen fogalom. Azt nézd, hogy mit eszel olyan dolgokat, ami hízást generál. Értem ez alatt a nem kalóriatartalmú, hízásra hajlamosító közvetett dolgokat is. Pl. az állati zsír nem hízlal. Lehet, hogy vannak dolgai, s hogy nem kell nyakra főre zabálni, de önmagában kivenni nem kell. A hozzá evett kenyeret igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!