Ha két hétre lecsökkentem a kalóriabevitelem 1200-ra és minden másnap eljárok futni (kb 3 km-t), akkor mennyit fogyhatok ez idő alatt?
2 kg!!
1 héten egészségesen 1 kg-t tudsz leadni!
A fogyás nem máról holnapra megy! Ha ennyire sürgős, akkor előbb kellett volna kezdened! Ha meg nem sürgős, akkor nyugi, idővel meg lesz az eredménye!
én 85kg voltam, és 2000 kcal-t volt a napi szükségletem a súlyom megtartásához. (ülőmunkát végzek)
Azóta 1000-1200-at kcal-t fogyasztok, plusz kb 25 km futásnak megfelelő mennyiségű kalóriát égetek el hetente sporttal (kettlebell+kardió). És hetente egyszer tartok csaló napot (kb 3000 kcal), bár akkor is mozgok. Másnap meg böjtölök.
Így fogytam átlagosan heti 1-1.5 kg-ot (most járok 6-nál).
F/29
1,5-2 kilót tippelek, ez erősen függ a kalóriaigényedtől. Nem mindenkinek jön össze a napi 1000 kcal deficit ilyen adatok mellett, márpedig anélkül nem lesz meg a 2 kiló.
Persze a víz- és salakanyag veszteséget nem számolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!