Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha nem iszok rostos gyümölcsle...

Ha nem iszok rostos gyümölcslevet, akkor nincs székletem, viszont ha igen, eléggé megemeli a kalóriabevitelem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Eléggé székrekedéses vagyok, nagyon sokmindent kipróbáltam. Semmi nem vállt be, csak, ha napi kb fél-1 liter 100%-os vérnarancs, vagy gréfruit lét megiszok. Általába vérnarancsot szoktam, mert a gréfruitot magam facsarom és az drágább, a vérnarancsosat meg megveszem a boltba. Habár rávan írva, hogy 100%-os, van benne hozzáadott cukor. 1 litereset szoktam venni, és abban van 420kcal. Tudom, hogy diéta során nem tesz jót a cukros lötty, a gyümölcs sem, de egyszerűen csak ettől van székletem. Mellette rendesen sportolok. Arra is gondoltam, hogy nem mindennap iszok, haanem csak 2-3 naponta. Ez így még belefér a diétába?
2014. okt. 22. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha 100%-os, akkor nincs benne hozzáadott cukor.

Rostot másból is vihetsz be, de a gyümölcs egyébként sem kiiktatandó, csak nem azon kell élni.

2014. okt. 22. 17:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincs? Pedig a doboz hátuljára az van írva, hogy cukortartalom: x gram
2014. okt. 22. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne gyümölcslevet igyál, hanem egyél céklát, olcsó és garantált hatása van.
2014. okt. 22. 18:30
 4/5 A kérdező kommentje:
azt szinte minden nap eszek, nem használ semmit.
2014. okt. 22. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:

"Pedig a doboz hátuljára az van írva, hogy cukortartalom: x gram"

Mert magában a gyümölcsben van cukor! Hozzáadott cukrot, tartósítószert, aromát vagy bármilyen más hozzáadott dolgot 100%-os gyümölcslé nem tartalmazhat (akkor nem is lehetne 100%, hisz pár százalék más is lenne benne).

2014. okt. 22. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!