Frehérjeturmix után étvágytalanság?
Figyelt kérdés
Dietetikus tanácsára fogyókúrám mellé napi 1 adag (fél reggel és fél edzés után) fehérjeport iszok (Rossmannos Well mix). Reggel miután megittam a fél adagot, nem tudok enni, elveszi az étvágyam, ahogy az edzés utáni is. Ezek miattazonban kimarad többnyire a reggeli és a vacsora, ami az 1200 kalóriás étrendem mellett eléggé rossz, ugyanis így nem jön ki a kalóriabevitel(A napi 3 fő étkezés mellett nem ehetek) Valami tanács ezzel kapcsolatban?2016. júl. 12. 18:18
1/4 anonim válasza:
Miért nem ehetsz napi 5x? Es miert muszaj a feherjet reggel innod?
En amugy a zabkasamba keverem reggel, az neked nem jo ugy? Vagy mondjuk tizoraira inni? Vagy kegalabb reggeli utan?
2/4 anonim válasza:
Ezt rossmanos fost felejtsd el! Adagonként ugyan tartalmaz 21 g fehérjét, viszont van benne 22 g szénhidrát (amiből 20 g cukor!) és 7 g zsír. Menj be egy rendes tápkiegboltba, pl. Scitec, Biotech! Ott kapsz rendes fehérjét.
3/4 anonim válasza:
Hagyd el a turmixot, keverd mással, ahogy tanácsolták vagy egyszerűen egyél, amennyit kell, étvágy nélkül. Másnak sincs étvágya pl. a napi fél kiló rizshez (nyilván nyersen ennyi), csak megeszi... Vagy annyira nincs étvágy, hogy konkrétan nem tudsz enni? Az baj. Éhes se vagy? Bár az evéshez az se kell.
Nem tudom, milyen a rossmanos, de normálisat használj.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Bekevertem túróba ma reggel. :)
2016. júl. 13. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!