A koplalás az mikor valaki direkt nem eszik vagy az is az ha valakinek nincs étvágya és azért nem eszik?
Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 09:51
1/7 anonim válasza:
Lényegtelen, hogy azért nem eszik mert nem akar vagy nem éhes. Ha nincs meg a napi ételmennyisége amire szüksége van a szervezetre akkor koplal.
2/7 anonim válasza:
Vagy nincs pénze rá, csak nem fogja az orrodra kötni, mert nem telik rá, csak maximum naponta 1x-i étkezésre.
3/7 A kérdező kommentje:
nem másról van szó, hanem rólam, kérdezte multkor a házorvos hogy mennyit szoktam enni egy vérvétel után és akkor mondom neki hogy ebédig semmit, ebédelek meg délután valamit keresek vagy szenyát vagy valamit és azzal elvagyok másnap délig, de nem is érzem hogy éhes lennék de viszont fogyni sem fogyok egy dekát sem
2014. szept. 1. 11:20
4/7 A kérdező kommentje:
és erre mondta hogy ne koplaljak
2014. szept. 1. 11:21
5/7 A kérdező kommentje:
mármint vérvétel után mikor nézte az eredményem akkor kérdezte
2014. szept. 1. 11:22
6/7 anonim válasza:
Ennyiből nem tudjuk, koplalsz-e. A leírásod alapján nem úgy tűnik, de nem tudom, mennyit eszel, ahogy azt sem, hogy a testednek mennyi kell. A stagnáláshoz elég, kérdés, mennyire ügyesen lassította le az anyagcserédet, amennyiben tényleg keveset eszel, amiben még mindig nem vagyok biztos.
7/7 anonim válasza:
Vérszegény lehetsz. Közel állsz hozzá, hogy vasat irjon fel az eredményeid alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!