Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány nap után szokik hozzá...

Hány nap után szokik hozzá valakinek a szervezete a koplaláshoz?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy így fogyni eszméletlen nagy hülyeség meg, hogy utána úgy is visszahízom.De kérek mindenkit, hogy a kérdésre válaszoljon!Úgy tudom, hogy ha koplalok egyidő után hozzá szokik a szervezetem a kevés ételhez és megáll a fogyás.Ez az idő kb. hány nap után lenne?

2012. szept. 24. 19:35
1 2
 1/11 anonim válasza:

hát nekem kb. 2 nap...

de ez változó szerintem

2012. szept. 24. 19:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Ugy tudom hogy 3-4 .
2012. szept. 24. 20:14
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. szept. 24. 20:21
 4/11 poiu ***** válasza:
A fogyás nem áll meg. A gond az, hogy ha nem viszel be fehérjét, akkor az izmodat emészti a szervezet. Amúgy kb. 24 óra után áll át a tested koplalás üzemmódba. Nem lesz kedved mozogni és ketontestet égetsz. Acetonos lehellet.Ha fogyni akarsz koplalással, akkor jobb az időszakos böjt. Vacsorától vacsoráig nem eszel, másnap eszel normálisan, aztán megint nem eszel 24 óráig.
2012. szept. 24. 20:25
 5/11 anonim ***** válasza:
kb 3-4 nap. Lebontja a szervezeted az izmaid(ami egy nőnek nem sok) utána meg még az almától is hízni fogsz,mert szervezeted tartalékolni. És maradsz egy ugyan olyan zsíros,dagadt ember csak izom és víz nélkül...De ugye neked ez a célod,hát nem tartunk fel
2012. szept. 24. 20:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Utolsó nekem nem ez a célom...
2012. szept. 24. 20:46
 7/11 anonim ***** válasza:

ne koplalj! inkább csak akkor egyél, amikor korog a gyomrod. ezzel összeszűkül, és nem fogsz tudni annyit enni később. ha ezt 3-4 napig csinálod, utána már ehetsz normális ételeket, viszont nem fér beléd olyan sok. ne ess végletekbe.

aztán ha megint úgy érzed, h sokat zabálsz, akkor 3-4nap szigorítás, és jobb lesz.

2012. szept. 25. 10:27
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem szokik hozzá. Változik, alkalmazkodik a körülményekhez, aztán elpusztul.

Így fogyni nem hülyeség, hanem nem lehet, mert nem zsírt adsz le.

Fehérjét és zsírt ennél -húst- nem lenne ilyen bajod.

2012. szept. 25. 11:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. szept. 25. 15:11
 10/11 poiu ***** válasza:
TaplalkozasHarcmuvessel egyetértek, jó a hús, zöldség és az egészséges zsírok. Ezzel együtt, ha nem gond számodra a koplalás, kipróbálhatod az időszakos koplalást és a nem koplalós napokon degeszre eheted megad a fenti finomságokkal.
2012. szept. 26. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!