Van olyan, hogy valakinek másként működik a szervezete? Én kb.10 éve álltam rá arra, hogy csak egyszer eszem egy nap, kb. dél és három között és akkor főtt ételt. Lehet ettől valami bajom?
Egészségesnek nagyon nem mondanám, de ha neked jó, akkor nyugodtan.
Én pl. este is eszek ch-t (kenyér, zsömle), pedig elv nem "szabadna". Ha nem ennék, a vércukrom pillanatok alatt átköltözne a pincébe. Ez van, mindenki más, mindenkinek más használ. Fogyás is a "mindent, csak kevesebbet" - elv szerint ment.
Én is így étkezem, már közel 6 éve. Csak annyi különbséggel, hogy reggel megiszok 2 dl hideg 100% narancslét/multivitaminlét/más gyümölcslét kicsi vízzel higítva.
Olyan 13-14 óra fele eszek valami jó, tartalmas ebédet, ami vagy valami raguleves vagy tészta sok minden jóval vagy lasagne :) stb. és utána még egy kics zöldség/gyümölcs.
Ma tojásos nokedli lesz salátával. :)
Este ált. még sétálok egyet a tóparton, nagyon kellemes. :)
Lényegében lehet, h. ez kevés kcal, de törekszem arra, hogy legyen az azstalon minden nap vmi vitamin, fehérje, szénhidrát. :)
És egészségesebb vagyok, mint bármikor + 172 centihez 64 kiló, ami teljesen normális. :)
SZÓVAL NYUGIIIII! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!