Fogyáshoz napi 5-600 gramm párolt zöldség sok? Ti mekkora adagokat esztek amikor fogyni akartok?
Ebéd és uzsonna lenne. 2 részletben elfogyasztva, 100-150 gramm csirkehússal vagy sertéshússal kmbinálva.
(káposztafélék, karfiol, sárgarépa, zöldbab, sárga hüvelyű bab, borsó, némi kukorica és gomba) amire gondoltam.
Amikor ketogénezek, max. 1 kiló zöldséget eszem, amikor nem, akkor lazán fölémegyek (nem mindennap, s ha sok a gyümölcs, nekem nem is fér), de nem párolva eszem, nincs kukorica s a zöme szénhidrátszegény.
Fogyáshoz csillió kalória sem sok, ha elég nagy az ember kalóriaégetése, szóval az első kérdésre nem lehet így válaszolni... De nem tűnik soknak, sőt ha a fentieken túl nem eszel még jó sok kalóriát, akkor kevésnek tűnik.
Persze eszem még ezen kívűl. Ha nem ennék az koplalàs lenne. Azt pedig nem szeretném csinàlni. Semmi értelme. Amúgy reggelire és vacsoràra eszem nyers zöldséget is hússal, sajttal és 2 -3 szelet teljes kiőrlésű kenyérrel. Vagy tojàst zöldséggel.
Illetve hetente àtlag kétszer a pàrolt zöldséget is kivàltom salàtàval hogy vàltozatos legyen. Tésztàt hetente csak egyszer eszem 100grammot 2 részletben, krumplit 2 hetente egyszer ugyanígy. Szintén a vàltozatossàg kedvéért. Plusz még havi egyszer lencsét.
Szerencsèm van, mivel magas vagyok elèg sok kalória belefér. 1600 körül szoktam enni. Elvileg 2000 kellene súlytartàshoz és a bmr 1400 (kerekítettem). Mozgàs egyenlőre otthoni torna, heti 5x1 óra. Később màr jobban fogom bírni, akkor lesz màs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!