Ha gyümölcsöt eszek vacsira, de belefér a kalória keretembe, akkor nem hátráltatja a fogyást, igaz?
Sokan mondják, hogy a gyümölcs nem fogyókúrás étel, és hogy este ne egye egy fogyókúrázó, de ha belefér a napi kalóriakeretbe akkor miért baj? Vagy nem fogyhatok így?
Ma pl ezeket ettem: R: 2 tojásból rántotta,paprikával 10órai: 1 narancs E:fél cukkini megsütve, 1virslivel
V: 1 banán, 7 nagyobb szem eper
Ez így szerintem nem túl sok, de akkor az esti gyümölcs hátráltathat a fogyásban?
kalkulátorral beütögettem az értékeket, csak a virslinek és a tojásnak és gyümicukornak köszönhetően van benne ennyi kalória
Kérdező: az egy szem virslidet le tudod cserélni 20 dkg húsra, jobban megéri... ha sok, akkor uzsira is tudsz még enni
Gyümölcsöt diéta alatt általában csak ebéd előtt ajànlott enni, a cukortartalma miatt.
És jól mondja az összes többi válaszoló, nagyon keveset eszel, próbálj meg ebédre inkább valamilyen húst enni zöldséggel ÉS rizzsel/bulgurral/quinoaval. Krumplival ne, az nem valami diétás.
Én azt javasolnám, hogy a gyümölcsöt inkább hagyd meg tízórainak vagy uzsonnának, vacsorára pedig egyél például sovány túrót elkeverve egy kevés natúr joghurttal, ezt rákenve pár szelet abonettre, hozzá sovány sonkát, paradicsomot uborkát. Vagy amilyen zöldséget szeretsz.
Ezt most nem úgy mondom, hogy mindenképpen ezt edd, ez csak egy példa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!