Ha belefér a kalória keretembe és nem lépem át a ch-t meg a zsírt sem, ez akkor is elrontja a napomat?
Tudom,hogy egészségtelen,úgyhogy ne írjátok le légyszi.
Nincs itthon kaja és nagyon kívánom egy ideje a nugettset.
Ma eddig salátát ettem ,egy szelet natúr csirkemellel, és vacsira zabkását tervezek,vagy tonhal salátát.
Amit most "csalásnak" akarok enni az egy kis krumpli, 6db nugetts és egy sajtburger.
Ha nem lépem át a keretet ez akkor is "csalás" ?
Egyébként nagyon ritkán eszek ilyen gyors kajákat.
Értem,erre voltam kíváncsi.
Persze ilyen kilengések nem heti rendszerességgel van ,csak tényleg ritkán. Meg azért próbálok arra figyelni,hogy ne ilyen egészségtelen kaja legyen amit betudok csalásnak,csak mondjuk egy puding,vagy egy szendvics. Mert pékárut nem igen fogyasztok,úgyhogy már azt is oda sorolom.
Ha semmilyen keretet nem lépsz át, akkor miért lenne csalás? Tény, hogy a gyorskaja egészségtelenebb, mint mondjuk egy natúr párolt csirke brokkolival, de aki ezen fennakad, az bolti húst se egyen, csapvizet se igyon, és csak hegyilevegőt szívjon.
Ha valóban csak nagyon ritkán nasizol vagy gyorskajázol, akkor semmi probléma nincs. Az nem csalás, ha néha megengedsz magadnak egy kis élvezetet, főleg a kereten belül. Nem lehet mindig csak zöldséget meg húst enni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!