Szerintetek sikerülni fog így?
Figyelt kérdés
Szoktam edzeni de szerintetek érdemes fogynom vagy inkább ami van rajtam felesleg azt úgymond "alakítsam át" izommá? 165 cm vagyok és 75-6 kg. Mindenki azt mondja hogy jó alakom lenne ha gyúrnék meg lenne az a bizonyos V alak (vékony derék széles hát) de ugye elől van egy pocak ami kb már 5-10 éve ott van igaz ezelőtt 1 évvel laposabb volt sokkal mint most. Milyen edzéseket ajánlotok hogy ELSŐSORBAN a hasam laposabb legyen? Persze amit én vélek hogy szerintem az étrend a legfontosabb hogy mit eszek de mit ajánlotok kb hogy ilyen 1 hónap alatt már látszódjon eredmény? 19/F2016. máj. 27. 06:46
1/4 anonim válasza:
Has: Nincs helyi zsírégetés. Szálkásító diéta kell plusz heti 3-4 aerob edzés, plusz heti 3 súlyzós edzés.
Kezdők tudnak szálkásítás mellett is izmot építeni, ezt használd ki! Ha meg már szálkásító diéta mellett nem épül izom, utána pedig állíts be egy tömegnövelő étrendet, alacsony kcal többlettel.
2/4 anonim válasza:
Ja, és zsírt nem lehet izommá átalakítani.
3/4 anonim válasza:
Vera, ezért tette idézőjelbe az átalakítást.
4/4 anonim válasza:
Attól még nem lesz értelme. ;)
És sorry, de nem mindenkinek adatik meg a gondolatolvasás képessége.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!