Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kéne egy kis segítség, bíztatá...

Kéne egy kis segítség, bíztatás, hogy sikerülni fog a fogyókúra. Esetleg valakinek sikertörténete van?

Figyelt kérdés
Légyszi komolyan! Tényleg bíztatás kell, nem megalázás! Köszi
2015. júl. 2. 01:09
 1/9 Tocinu válasza:
Szia. 3 fő összetevője van: étkezés, mozgás és kitartás. Étkezésnél első körben hagyd el a kenyeret (lisztes dolgokat), krumplit és cukrokat. Mozgásnál válassz kardio edzéseket (futás, úszás, biciklizés, Rubint réka dvd :) ). A kitartás pedig csak rajtad áll! Az utolsó a legnehezebb :) Ha ezeket "betartod" akkor a változás nem maradhat el. Sok sikert!
2015. júl. 2. 04:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Akkor lesz sikeres egy fogyókúra ha a témával kapcsolatban nincs homály a fejben.
2015. júl. 2. 06:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A fogyókúrához sok energia türelem meg kitartás kell.

nagyon nehéz az első 1 hónap a 2. már könnyebben megy.

Nekem sikerült.

Saját tapasztalat: Március 23 tól diétázom meg közben kocogok.

76 kg voltam, lejött magamról persze szigorú diéta mellett csináltam edzéseket 12 kg 3,5 hó alatt kb.

Heti 4 szer 40-45 percet edzek.

a szabadnapokon pihentetem magam,

Annyira sokkalta jobb formába hozott engemet az edzés, hogy alig várom hogy mikor menjek ki ujra edzeni, sokkalta fittebb enrgikussá váltam.

Most 64-65 között vagyok.

Most a cél: Egészségesebb legyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!És ezért mindent megteszek, hogy egy 20-30 percet kocogjak.

2,5 éves kisfiú anyukája Hajrá

2015. júl. 2. 07:02
 4/9 anonim válasza:
sikerülni fog,ez az! ügyes vagy,csak így tovább!te leszel a legjobb csaj/pasi a környéken! :)
2015. júl. 2. 09:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Gondold végig a következőket:

1. Te döntöttél úgy, hogy végig csinálod!!! Senki nem kényszerített arra, hogy így dönts! Saját döntésedet bármikor megváltoztathatod!! Akarod?? Vagy tovább csinálod??

2. Mindig csak arra az egy napra koncentrálj, amiben éppen élsz!! Csak annak az egy napnak a tenni-valóit hajtsd végre: étkezésben, mozgásban... minden másban!!

Este dicsérd meg magad: ügyes vagyok, ez IS sikerült!

Másnap reggel ismét emlékeztesd magad, hogy csak az az 1 nap a lényeg, a többire majd akkor, amikor itt az ideje!

3. Ha a kajában bármikor is egy kicsit "bebűnöztél", a világ nem fog összedőlni, csak annyi történik, hogy max. 10 dkg-mal kevesebbet fogysz azon a héten. Majd lefogyod később, de minél többször teszel magadnak engedményt, annál távolabbra tolódik az álomsúly!!!

4. Hetente állj csak mérlegre, mert így visszatekintve a kezdetekre, látni fogod, hogy ez a "csak a mai napot..." módszerrel milyen messzire lehet jutni!!

Később már ezek fognak neked újabb és újabb erőt adni!

2015. júl. 2. 10:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Sikersztori: Egész életemben kövér voltam, édesség- és kajafüggő. Idén tél végén pár kisebb kezdődő egészségügyi probléma miatt elhatároztam, hogy most már lefogyok és öt hónap alatt eddig 24 kilót fogytam. Mindenféle extra hülyeség nélkül, egyszerűen kevesebbet eszem és azon belül is sokkal kevesebb szénhidrátot. Szóval hajrá, lehetséges!
2015. júl. 2. 11:17
 7/9 anonim ***** válasza:

A kis lépésekre kell koncentrálni, a végső célt egy időre, főleg az elején, el kell felejteni. Vagyik ne az lebegjen a szemed előtt, hogy le kell adni 10 kg-ot, hanem az, hogy a héten el kell menni 3x edzeni a konditerembe. A mai napon csak egészséges ételeket és kisebb mennyiségeket kell fogyasztani.

Ha csak a napi/heti teendőkre gondolsz, az hamarabb okoz sikerélményt, és öröm visszagondolni arra, hogy igen, képes voltál rá, és valóban elmentél 3x konditerembe...stb.

A másik, ami nekem pl. szokott segíteni: ha nagyon vágyom vmi egészségtelen és finom dologra, pl. egy nagy szelet tortára, akkor akár oda is megyek a hűtőhöz, kinyitom, majd belegondolok abba, hogy kb 10 perc múlva, mikor már megettem, semmi sem lesz jobb, ugyanúgy esetleg rosszkedvű leszek vagy unott, 10 perc múlva még bűntudatom is lesz, hogy nem tudom betartani a saját szabályaimat se. Ez mindig elveszi a kedvemet. Bele kell gondolni abba, mit fogok érezni 10 perc múlva, mikor már megettem a tortát.

A cigi leszokásban is sokat segített ez, belegondolni, milyen érzés lesz, miután elszívtam a cigit és elbuktam. Nem jobb, hanem rosszabb lesz.

2015. júl. 2. 11:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2015. júl. 2. 13:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálunk párom (ő mondja így) zsírdisznóból 100 kg fölött, rendesen kockás has egy év alatt, a távoli rokonai letagadták :) hogy ez nem lehet ő. De fél évre már elismerően dicsérték az emberek.

Normális kaja, szobabringa, súlyzó. A Sárga kapszula szerint. Mindig hat, mindig ugyanúgy. Mi már be nem veszünk semmi hülye magazinos diétát. Más módszer nem érdekel, ez hat és kész.

2015. júl. 3. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!