Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek sikerült már a fogyókúra...

Kinek sikerült már a fogyókúra? Egy kis bíztatás, hogy ne adjam fel?

Figyelt kérdés
Sikertörténetekre lennék kíváncsi....kinek sikerült már elérni a végcélját? Mennyit fogyott és mennyi idő alatt? Sajnos én tudom hogy kell, bele is kezdek, le i megy 10 kiló, de feladom, és újra elkezdek zabálni :( Pedig még vagy 20-at le kellene adni...
2010. aug. 9. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
tudod, mi a titka a sikeres fogyásnak? zabálj amennyit akarsz, amit akarsz és SPORTOLJ ;) meg fogsz lepődni, pláne miután a sport mellett rá fogsz jönni, hogy nem éri meg egy tábla csokit bezabálni, hanem elég 2 kocka is, sőt kívánni sem fogod, mert a futás után pl éhes leszel mint a dög, de nem fog ízleni a csoki, sokkal inkább a fehérjék ;)...ezt hívják életmódváltásnak ;)
2010. aug. 9. 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:

nekem sikeürlt eddig 12 kilot!!! február óta kezdtem el egy picit, de csak úgy ha najó nost akkor csak egy szelet fehér kenyér, mert nem határoztam el magam kellőképpen. Na és június elején megváltozott, és igazából kb 4 hónap alatt ment le ez a 12 kilo, de még van hátra de már jó irányba haladok.

Reggeli mindig 2 szelet teljes kiőrlésű kenyér, és hozzá vmi feltét és sok sok zöldség (feltétet értem itt tojás, mozzerella sjat, csirkemellsonka, párizsi, sajt, tonhal stb) +tej, tea, kávé attól függ:)

utána úgy 10 felé egy tál gyümisali, attól függ mi van itthon meg a kertben:D 8de általában, alma, barack, szőlő, szeder)

ebéd: vmilyen leves, főzelék, köret(rizs, krumpli) és hozzá vmi (hal, csirkemell stb)+párolt zöldség

uzsonna : általában az alma, vagy joghurt

vacsora? főzelék, pufirizs zöldséggel, hal, lecso, leves, rántotta stb stb

futás fél óra +bicikli

nekem ennyi elég volt

ja meg hát persze víz víz, tea-tea

2010. aug. 9. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:

"tudod, mi a titka a sikeres fogyásnak? zabálj amennyit akarsz, amit akarsz és SPORTOLJ "

Ez hülyeség. Én is gyúrtam, mellé annyi volt az edző tanácsa, hogy zabálj. Na meg is lett az eredmény, lett rajtam vagy kg fölösleg, igaz izom is valamennyi.

Szóval az hülyeség, hogy a sport megold minent. A kaja a lényeg!

2010. aug. 9. 23:27
 4/6 anonim ***** válasza:
kaja a lényeg a francot....tapasztalat ;) amúgy meg, egy idő után úgyis beáll a szervezeted egy olyan étrendre, ami egészséges neked, hidd el, hogy baromira nem fogod egy idő után a csokoládét tekinteni örömforrásnak ill. kívánatos tápanyagnak, a szervezeted üvölteni fog a fehérjék után, mert arra lesz szüksége, nem töménytelen mennyiségű cukorra...+a sport az kívánt örömöt is meghozza, sokkal kevesebbet fogsz gondolni kajára, mint örömszerzési forrásra ;)
2010. aug. 10. 00:13
 5/6 A kérdező kommentje:
egyetértek a sportolós hozzászólóval, tapasztaltam, amit mond :) mikor volt alkalmam minden nap mozogni, akkor fogytam le azt a 10 kg-ot, és valóban nem kívántam a hízlalós kajákat,inkább húst hússal ettem, meg tejtermékeket...csak sajnos mostanában nem volt rá lehetőségem és megint elkezdtem tésztákat meg édességeket enni :( nem is a zabálással van itt baj, mert nem szoktam sokat zabálni, csak sajnos pont az ilyesmit kívánom a legjobban... a tánc nekem a legélvezetesebb mozgásforma, futni,biciklizni nem igazán bírok és el is unom magam közben...de mostanában nem volt erre lehetőség...köszönöm a tanácsokat, megpróbálok visszaállni :)
2010. aug. 10. 11:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Én decemberben kezdtem fogyózni, 75 kilóról most vagyok 62, de még egy 5-6 kilót le szeretnék dobni:).

14/L

2010. aug. 10. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!