Kinek sikerült már a fogyókúra? Egy kis bíztatás, hogy ne adjam fel?
nekem sikeürlt eddig 12 kilot!!! február óta kezdtem el egy picit, de csak úgy ha najó nost akkor csak egy szelet fehér kenyér, mert nem határoztam el magam kellőképpen. Na és június elején megváltozott, és igazából kb 4 hónap alatt ment le ez a 12 kilo, de még van hátra de már jó irányba haladok.
Reggeli mindig 2 szelet teljes kiőrlésű kenyér, és hozzá vmi feltét és sok sok zöldség (feltétet értem itt tojás, mozzerella sjat, csirkemellsonka, párizsi, sajt, tonhal stb) +tej, tea, kávé attól függ:)
utána úgy 10 felé egy tál gyümisali, attól függ mi van itthon meg a kertben:D 8de általában, alma, barack, szőlő, szeder)
ebéd: vmilyen leves, főzelék, köret(rizs, krumpli) és hozzá vmi (hal, csirkemell stb)+párolt zöldség
uzsonna : általában az alma, vagy joghurt
vacsora? főzelék, pufirizs zöldséggel, hal, lecso, leves, rántotta stb stb
futás fél óra +bicikli
nekem ennyi elég volt
ja meg hát persze víz víz, tea-tea
"tudod, mi a titka a sikeres fogyásnak? zabálj amennyit akarsz, amit akarsz és SPORTOLJ "
Ez hülyeség. Én is gyúrtam, mellé annyi volt az edző tanácsa, hogy zabálj. Na meg is lett az eredmény, lett rajtam vagy kg fölösleg, igaz izom is valamennyi.
Szóval az hülyeség, hogy a sport megold minent. A kaja a lényeg!
Én decemberben kezdtem fogyózni, 75 kilóról most vagyok 62, de még egy 5-6 kilót le szeretnék dobni:).
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!