Bíztatnátok egy kicsit?
Figyelt kérdés
70 kg vagyok.van rajtam még felesleg bőven.egyszer már fogytam tíz kilót,szóval akaraterőm megvan:)most is elkezdtem de félig abbahagytam.kéne egy kis bíztatás:) ja és megy a zöld minden hasznos válaszra!:)2013. márc. 8. 19:26
2/10 A kérdező kommentje:
köszike:)XD
2013. márc. 8. 19:42
3/10 anonim válasza:
Megmondom őszintén, nagyon szívesen biztatnálak, de gondolj bele, ott az a sok finom sütemény, azok a hatlmas húsos bucik, hát marha nehéz azt a sok norbiápdétes marhaságot tolni, mikor az ember mondjuk egy tejszínhabos fagyira vagy egy nagy steak-re gondol...:((((((
hajrá.
4/10 anonim válasza:
Megtudod csinalni! Annyi, hogy tartsd be a szabalyokat, es gondolj arra, hogy a zabalas nem er annyit, hogy elrontsd az alakodat! Sok sikert!
5/10 anonim válasza:
na, jön az anorexia-kommandó...
6/10 anonim válasza:
A legfontosabb tényleg az akaraterő. Meg hogy ne állj minden nap a mérlegre! Remélem nem úgy fogyózol, hogy alig eszel :) Fontos, hogy megtaláld azt a mozgásformát, ami örömet is okoz, na meg hogy mindig reggelizz, mert az a nap legfontosabb étkezése:) Menni fog, sima ügy, hajrá!!! :) Nekem is volt egy időszakom amikor "fogyóztam", ez alatt azt értem, hogy egyáltalán nem ettem édességet, és utána olyan jó érzés volt hogy nem feszült a combomon az etalon-nadrágom :D :)
7/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat,aranyosak vagytok:)
2013. márc. 8. 21:25
8/10 anonim válasza:
Ha akkora akaraterőd lenne, nem itt kérnél biztatást. De ha neked ez kell...Hajrá, wuhuh, meg tudod csinálni, gyerünk!
9/10 anonim válasza:
Csak te tudod megállítani önmagad.
Ha most a jelenben teszel érte, akkor a jövőben hálás leszel a mostani énednek, hogy nem tolta be a sok sz*r kaját, ami csak üres kalória, hízlal és rendszeresen mozgott!
Anno lefogytam 20 kilót. Abbahagytam, Pedig már 3-4 éve lehetnék sovány. Fél éve újra kezdtem és néha belém nyilall a fájdalom, hogy már túl lennék a nehezén, csak a megtartásra kéne figyelnem.
Szóval acélozd meg magad és csapasd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!