Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel bíztassam magam? Az...

Mivel bíztassam magam? Az akaraterőm kb. 0.

Figyelt kérdés
Már hónapok óta halogatom a fogyókúrát, mindig csak a majd holnap duma.. Már próbáltam mindent, de nem sikerült semmivel motiválnom magam. Tudtok ajánlani pár tippet? Esetleg arra gondoltam, ha sikerül egy nap megjutalmazom magam, ha meg bűnözök valami büntit csinálok. Erre tudtok tippeket adni, hogy mik legyenek ezek?

2013. márc. 6. 16:19
 1/7 anonim válasza:
0%
Szerintem nagyon sokat egyél abból amit nagyon szeretsz,és egy idő után már te magad mondod azt hogy : NEM ELEGEM VAN ABBÓL a kajából már nem is birok ránézni ... Egyél ha kívánod de persze ne este 12 kor . Ha ez nem megy ,akkor oszd be az idődet pl: reggel eszel egy kenyeret lényeges hogy EGY és ne KÉT kenyeret ... iszol rá tehát vagy tejet ... ebédre: kb 1 vagy 2 órakor eszel egy könnyű levest nem nagy zsíros falatokkal ! Másodiknak valami saláta kicsi husival ! Vacsorára: egy tojás vagy szintén saláta ... tea.. de ezt 6 kor egyed meg! ne 7 kor!! akár csokit is lehet reggel de keveset , a boldogság miatt!!! :) sok sikert!
2013. márc. 6. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Én így csinálom:

Ha megszabadulok 1-2 kg-tól, megjutalmazom magam valami szép új ruhával, ha pedig többet fogyok le 10 kg körül, akkor meg bevásárolok nadrágokból és élvezem, hogy megint 2 számmal kisebb nadrágot vehetek meg magamnak.

Nekem mondjuk könnyebb mert nadrágot 1 helyről vásárolok (nagy túlsúly miatt, csak itt vannak olcsó és divatos nadrágok) és mindig elismerően mosolyog az eladó hölgy mikor már nagy rám az a méret amit előző hónapban megvettem.

Ez nagyon ösztönző. A büntit nem tudom mert van annyi akarat erőm, hogy ne bűnözzek.

2013. márc. 6. 16:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2013. márc. 6. 16:39
 4/7 poiu ***** válasza:

Nem köll kúrázni, fokozatosan szabadulj meg minden tehertől. Oszd be hetes vagy két hetes peiródusokba. 1) ne egyél semmit, amiben cukor van. 2) ne egyél semmit, aminek a dobozán 4-nél több alkotóanyag van feltüntetve. 3) ne egyél semmit, ami liszből készült. 4) Hagyd el a rizst, krumplit is, egyél helyette zöldséget.

Ennyi!

2013. márc. 6. 17:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát nekem nem tetszik a többiek tanácsa. Szerintem minél több,zöldség,gyümölcs,hús,tojás kellene és minél kevesebb kenyerek. Ha meg tudod tenni,hogy drágább de egészséges élelmiszereket vegyél akkor nyugodtan hagyd el a kenyereket,tésztákat és csinálj finom kajákat minőségi alapanyagokból! Én sajnos nem rendelkezem még keresettel tehát rákényszerülök a kenyerek,tészták evésére. Amint van valami zöldség,gyümölcs én azt választom. Sportolni kell heti 4x 1 órát mondjuk.

Az akaraterődre pedig, zavar a kövérség? Igen? Mindig idegesíteni fog,kénytelen vagy tehát belekezdeni végre ha nem akarsz mindig szomorúan tükörbe nézni.

2013. márc. 6. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is hasonló vagyok, bár én az a belekezdek és pár napig csinálom-típus. De egyszerűen nincs erőm arra, hogy mikor dögfáradtan hazaesek délután négykor mondjuk a suliból és másnapra legalább 20-30 oldalt be kell vágni, akkor még főzzek, mozogjak és persze ha megkívánom a csokit, akkor álljam meg, hogy nem eszem.

Szóval ha gondolod esetleg cserélhetnénk email/facebook címet és tudnánk egymást motiválni. :)

17/L

2013. márc. 6. 21:03
 7/7 poiu ***** válasza:
Nem kell este nekiállni főzni. Nem kell drága alapanyag. A párolt káposztából, zöldségből, savanyú káposztából egyszerre egy heti adagot meg tudok csinálni. Olcsóbb, mint a kenyér. Ne tarts otthon csokoládét.
2013. márc. 7. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!