Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miből mennyit kell ennem...

Miből mennyit kell ennem ahhoz, hogy fogyjak?

Figyelt kérdés

A kalóriabázis szerint 1770 az alap kalóriaégetésem.

Eddig 1400 kcalra volt belőve, de kb. 1000 kcalt ettem csak. Emellett 70g fehérje (ez mindig megvan), 130g CH (ezt általában igyekszem azért 100 alatt tartani), zsír 40g (kb. ez is megvan mindig)

Mellette sajnos sportolni nem tudok egy sérülés miatt még 2 hónapig, de ahova lehet, gyalog járok.

Nem tudom, hány kg lehetek, 173cm vagyok, és kb. 65-67kg. Nem is a kilo a lényeg, hanem a tükör, de kb. 7-8kg-t szeretnék fogyni.

A kaja minőségileg rendben van, csak nem vagyok benne biztos, hogy a mennyiségek jól vannak belőve. Nem akarom, hogy a szervezetem koplalásnak érezze, és nekiálljon raktározni. Mellette a 4 liter víz is megvan :)

szerintetek?

2016. máj. 2. 06:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Fiú vagy lány vagy? Mert 160cm-mel és 52kilómmal eszek ugyanennyit, hogy fogyjak(a CH 100alatt igyekszem én is)

Ezzel azt akarom mondani, hogy szerintem nyugodtan egyél 1200kcal-t, nagyobb a tested, arra szükséged van. Majd ha elkezdesz fogyni, lassan csökkentheted:)

2016. máj. 2. 08:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Ja bocsi, lemaradt: 22/L
2016. máj. 2. 08:58
 3/4 anonim ***** válasza:

#1 vagyok:

Akkor lehet, hogy elég, ha nem sportolsz:)

Nem tudom, hogy neked ez mennyire elég, ezt Te érzed. Megfelelő a többi. Sok sikert:)

2016. máj. 2. 10:11
 4/4 anonim ***** válasza:
A semmiből nem tud raktározni a test, de persze anyagcserét csökkenteni tud és az nem jó. Elég értelmesnek tűnik a hozzáállásod, a számok is jók, amennyiben ez neked elég. Ezt nem lehet megmondani, érezned, látnod kellene, hogy jól érzed-e magad így, van-e elég energiád. Ja, ezt az 1400 kcalra írom, mert 1000 kcal az szinte mindenkinek koplalás, azon emelnék egy kicsit.
2016. máj. 2. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!