Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ilyen alakot hogyan lehet elérni?

Ilyen alakot hogyan lehet elérni?

Figyelt kérdés

Milyen étkezés és edzés kell hozzá?

Az a fő gondom, hogy ha fogyok is, akkor sem megy le sok zsírból, pedig sokat sportolok is, illetve amikor diétáztam, egészségesen ettem, semmi édesség meg zsír. Úgyhogy nem tudom, mi lenne a jó. Vagy egyek csak csirkemellet rizzsel, mint a gyúrósok?

[link]

2016. márc. 27. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen alakkal kell születni.:) A testalkat, arányok min genetikailag kódoltak, szóval a saját testedből tudod kihozni a legjobbat, de olyat mint a másé (kiv. egypetéjű ikertestvér) nem.

Gyors szénhidráttokkal mi a helyzet? Meddig diétáztál, sportoltál?

2016. márc. 27. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Csirkemellet zöldséggel, ha kicsi a kalóriaigényed... De ezt nem teljesen komolyan írom, nehogy csináld, csak tényleg óvatosan bánik egy gyúrós a rizzsel is, ha tempósan akar fogyni s nincs nagy kalóriaigénye. Van, akinek csak a fehérje, zöldség, minimális zsír fér be. Több mozgással vagy lassabb fogyással persze más a helyzet.

Nem tudom, mit értesz semmi zsír alatt, de a tényleg semmi zsír nagyon egészségtelen, az esszenciális zsírsavak kellenek a vitaminok, hormonok miatt.

Magasság, súly, esetleg testzsírszázalék? Ha már nincs sok felesleged, könnyen lehet, hogy nehezebb fogyni.

2016. márc. 27. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Most már sehogy, az őseidet kellett volna máshogyan megválasztani.
2016. márc. 27. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Más alakját, testét soha a büdös életben nem fogod elérni. A sajátodból kihozhatod a legjobbat, de ez minden.

Az, hogy nem megy le sok zsírból sok minden miatt lehet. Az a legvalószínűbb, hogy túl hamar eredményeket szerettél volna, és abbahagytad.

Egyébként jó lenne tudni hány kiló vagy, mennyi a derekad, csípőd, egyebek, mert könnyen lehet, hogy csak az utolsó kilókkal küzdesz, azokkal pedig sokkal nehezebb, mint az elején.

2016. márc. 27. 21:12
 5/5 anonim ***** válasza:
szálkásító étrend,shop.builder oldalon találsz egész jókat,plusz súlyzós edzés.minél több az izom,annál nagyobb a kcal felhasználás,magyarul könnyebben fogysz
2016. márc. 28. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!