Ilyen alakot szeretnék elérni de hogyan? KÉPPEL!
tavaj marciusban kezdtem el dietazni, mellette sportoltam is. (amit hibe-hoba abba hagytam mert egyaltalan nem volt szabadpercem sem a munka es a suli mellett) akkor voltam 165cm és 66 kg, most pedig 56kg vagyok. Tanacsokat szeretnek kerni hogy milyen edzesmodszert ajanlanatok?
ilyen vagyok most:
és hasonló lapos pocit szeretnék elérni:
Tippek? :)
"Úgy látom alma típus vagy,a hasad gömbölyű,azt pedig hiába próbálod edzéssel,tornával fogyasztani nem fog sikerülni"
Teljesen mindegy, milyen a genetikád, fogyni csak diétával lehet, aminek az alapja a kalóriamínusz. Szóval a kalóriákat számolni kell, a fehérjebevitelt magasan tartani, de azt magának kell kitapasztalnia, hogy milyen makrók működnek neki.
Ilyen sosem lesz neked, mert az általad belinkelt képen lévő nőnek van dereka, és homokóra alkat, neked viszont nincs derekad, egybe vagy. ha még többet fogysz akkor se lesz derekad, mert te más alkat vagy.
ráadásul az egy magas nő, kb 175-180 magas, te meg alacsony vagy , és rövidek a lábaid(látni a képen). Addig nem látszik nagyon a különbség mig hagysz magadon 5-10 kg-t, ha még leadod akkor már nagyon fog látszani a deréknélküliséged. Ezt jó ha bekalkulálod a fogyásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!