Szerintetek elrontottam a napom? Melyiket egyem vacsorára?
reggeli: 65 gramm málnás zabkása
tízórai: 1 db mandarin,3db cukor nélküli keksz
ebéd: 120 gramm hajdina,50 gramm csirkemell,1 szelet sonka
1 óra múlva pedig megettem egy cukrászdából való mákos berlinert
Este mit egyek? egy narancsot vagy hagymás tojásrántottát(1db tojásból uborkával)?
Lehet rosszul számoltam, de ez nekem kb 1000-1100 kcal-ra jött ki. Vacsira nyugodtan ehetsz tojásrántottát (akár 3 közepes/kicsi tojás, nagyon kevés olajon)- ami sokkal jobb ötlet mint a narancs, mert nem cukor.
A zabkása remélem nem előre csomagolt, mert akkor érdemes megnézni, mi mindent tartalmaz. Tojásrántottát gombával nem próbáltál még? Nekem az az egyik kedvenc gyors vacsora variációm.
Mennyi kalóriát eszel naponta?
Rántottát néhány tojásból zöldségekkel, nekem ez tűnik megfelelőnek, de bevallom, nem számoltam ki a napod (nem is tudnáém), de szerintem igencsak kevés a fehérje. Miért ennél egy pici cukrot ahelyett, hogy ennél? Egy narancs az nem étkezés.
Persze nem tudom, mennyire vagy éhes, az azért sokat számít, de kalória- és fehérjeszegénynek tűnik a napod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!