Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek elrontottam a...

Szerintetek elrontottam a napom? Melyiket egyem vacsorára?

Figyelt kérdés

reggeli: 65 gramm málnás zabkása

tízórai: 1 db mandarin,3db cukor nélküli keksz

ebéd: 120 gramm hajdina,50 gramm csirkemell,1 szelet sonka

1 óra múlva pedig megettem egy cukrászdából való mákos berlinert

Este mit egyek? egy narancsot vagy hagymás tojásrántottát(1db tojásból uborkával)?

2016. márc. 5. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet rosszul számoltam, de ez nekem kb 1000-1100 kcal-ra jött ki. Vacsira nyugodtan ehetsz tojásrántottát (akár 3 közepes/kicsi tojás, nagyon kevés olajon)- ami sokkal jobb ötlet mint a narancs, mert nem cukor.

A zabkása remélem nem előre csomagolt, mert akkor érdemes megnézni, mi mindent tartalmaz. Tojásrántottát gombával nem próbáltál még? Nekem az az egyik kedvenc gyors vacsora variációm.

Mennyi kalóriát eszel naponta?

2016. márc. 5. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Rántottát néhány tojásból zöldségekkel, nekem ez tűnik megfelelőnek, de bevallom, nem számoltam ki a napod (nem is tudnáém), de szerintem igencsak kevés a fehérje. Miért ennél egy pici cukrot ahelyett, hogy ennél? Egy narancs az nem étkezés.

Persze nem tudom, mennyire vagy éhes, az azért sokat számít, de kalória- és fehérjeszegénynek tűnik a napod.

2016. márc. 5. 17:39
 3/3 A kérdező kommentje:
hát igen,1200 kalória ez összesen,én úgy számoltam.Holnap majd kicsit többet eszek és jó minőségben :)
2016. márc. 5. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!