Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Vacsorára 700 kcal! NAGYON...

Vacsorára 700 kcal! NAGYON elrontottam?

Figyelt kérdés
A mai étrendembe nem ez volt betervezve, de lefekvés előtt 4és fél órával megettem kb 700 kcal-nyi rizseshúst!! Igaz, főként húst, de rizset is, és ráadásul disznóhúsból készült. Bár az alap anyagcserém 1500 kcal, kb 1800 kell a súlytartáshoz, mégis aggódom. Ezzel együtt a napi energiabevitelem kb 1700 kcal. viszont aggódom, mert elég este fogyasztottam el ezt a kaját, és hát szénhidrát és zsírdús is volt. Számít, hogy mikor ettem?? zsírban fog rám rakódni??? még akkor is ha a kcal-on belül maradok? :(
2012. márc. 21. 22:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Valóban nem a legjobb cselekedet volt diéta alatt, de egy ilyen egyszeri alkalomtól nem lesz semmi drasztikus változás, úgyhogy nyugodj csak meg. Holnap mozogj egy kicsit többet a megszokottnál és folytasd tovább a diétádat. Ne gyötörd magad ezzel és figyelj, h legközelebb ne ismétlődjön meg.
2012. márc. 21. 22:25
 2/2 anonim ***** válasza:
jaj azt hittem már megettél 3000 kcalt, nyugi márXD
2012. márc. 22. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!