Kb 2500 kalóriát ettem ma. Elrontottam?
Figyelt kérdés
már fogytam 7 kilót, ma viszont moziban voltunk este, ettem kukoricát, és sok csokit, illetve még nagyon kívántam az édességet és ettem csokis müzlit. Este tuti összejött kb 1200 kalória. Napközben rendesen étkeztem, jó minőségű kajákat, csakhát az este nagyon elszúrtam. Ha holnap elmegyek úszni még nem lesz belőle gáz?2015. dec. 13. 21:49
1/4 anonim válasza:
nyugi, nem rontottal el semmit, ez nem igy mukodik. folytasd tovabb aamit eddig csinaltal.
2/4 anonim válasza:
Nem baj de a popcorn maga 1600 kalória szóval picit ennél több lehetett
3/4 anonim válasza:
Csak emellett sportolni felejtettel el...
4/4 A kérdező kommentje:
:D biztos h nem 1600 kalória a popcorn. egyébként szoktam sportolni, tegnap épp nem, húha..
2015. dec. 14. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!