Jo ez a modszer fogyashoz-eletmodvaltashoz?
Alapvetoen nincs sok sulyfeleslegem. Viszont szeretnek feszesedni + fogyni. Tavaly nagyon lefogytam, szinte kizarolag csirken es zoldsegen eltem + sovany tejtermekeken.
Nyaron viszont visszajott par kg, sokat buliztam, rendszertelenul ettem.
Most a kcal szamlalas mellett dontottem es nem a durvan szenhidratszegeny dieta mellett. Szenhidratbol max 100 grammot eszek meg, de ez valtozo, van hogy kevesebbet. Jol esik es nem szeretnek egesz eletemben lowcarb eletmodot folytatni, ezert dontottem igy. (Regen 50 gramm is alig jott ossze) Ezt keves gyumolcsbol, zabbol, neha teljes kiorlesu kenyerbol vagy kolesbol, barna rizsbol viszem be.
Ebedre, vacsorara altalaban tojas, csirke, pulyka, zoldsegek, sovany tejtermekek neha vagy feherjeturmix.
Kb 1300 kcal a napi keretem, heti ketszer mozgok intenzivebben.
1300 kcal van, akinek elég, nem tudunk rólad semmit.
A tejtermékeket nem tartom jónak, de a te döntésed, ahogy a kenyér is. Amúgy rendben vannak az ételek.
Ehetnél több zöldséget, még csak nem is soroltad a szénhidrátforrásaid közt... Ha én eszem max. 100 gramm ch-t, abból elég sok a zöldség (ha nem, akkor átkozottul idióta kilengő napom volt, esetleg normálisan ettem, csak ráestem a banánra. de általában a zöldség az egyik fontos ok) :) OK, hogy én zöldségimádó vagyok, de a legtöbbünknek nagyon jó a sok zöldség evése, főleg fogyáskor.
De igazából a leírás alapján sokat nem lehet mondani, hisz nem tudom a mennyiségeket. De hacsak nem csinálsz valamit igazán rosszul, egész rendben lesz így.
Szerintem frankó. 1300 kcal még sok is lehet nagyon irodista létnél, mondjon bárki bármit, mert aki szerint kell az ajánlott napi bevitel, az olyan táplálkozási "szakértők" megállapítását ismétli, akiknek sok közük nincs a valósághoz.
Annyi a lényeg szvsz, hogyha intenzívebb, energiaéhesebb edzésed lesz, amitől éhesebb leszel, akkor a szénhidrátbevitel ne nőjön mikor növeled a bevitelt (mert a deficit esetén leeszi a test a feleslegesnek ítélt izmokat gyors önsegélynek - ezért maradnak a koplalók arányaikban véznán is löttyedt hájasok: jelentős izomzatot is veszítenek)
Nem véletlen volt a diétád eredményes, most is az lesz, ha nem, ismét leviszed a szh-ot 50g körülre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!