Ez a kaja jó életmódváltáshoz/fogyáshoz? Egészséges lesz ez így hosszútávon?
Figyelt kérdés
Nos, egy hete kezdtem ezt az étrendet:
Nem eszek kenyeret, helyette ezeket a puffasztott rizst/búzát.Nem eszek édességet, néha-néha 1kocka 75%-os csokit.
Reggelire: ' pohár tej+ zabpehely, 1-2 szelet puffasztott rizs+sajt vagy szalámi rá.
Tízórai: általában egy natúr joghurt búzacsírával, és/vagy zabpehellyel
Ebéd: éppen amit készítek. Durumtészta, sült csirkemell, barnarizs, főzelékfélék
Uzsi: valami gyümölcs (banán,kiwi,alma)
Vacsi: általában nem szoktam, vagy ha igen akkor puffasztott rizs.
Fogytam már 1 kg-t:) Meddig lehet ezt csinálni? Mennyi mehet le?
2012. jan. 20. 17:44
1/7 A kérdező kommentje:
Haha, micsoda Humor Herold valaki. Esetleg értelmes választ nem tudsz adni? Akkor csak szimplán fogd be a szád. Köszi
2012. jan. 20. 17:54
2/7 anonim válasza:
Közepes. Vacsorára ne csak pufit egyél, mert lényegében az szénhidrát. Szalámi helyett sonka. Estére mehetne pl. tonhal konzerv (pufival), vagy túró joghurttal. Heti 1 kg mehet le, ameddig csinálod :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És meg tudom tartani majd a súlyom, ha végleg lemondok a kenyérfélékről?
2012. jan. 20. 18:10
4/7 anonim válasza:
Ezt olvasd el. Alapjában véve semmi fehérjét nem eszel, így nem jó, csak az izomzatod fogja bánni...
6/7 anonim válasza:
Igen meg tudod tartani,de ehhez minőségien kell étkezni a jövőben is:)Reggelire ajánlom a fehérje shaket zabpehellyel.Vagy Tojás rántotta zabpehellyel, szalámi nem igazán megfelelő de az előtte szóló aki azt írta hogy a sonka jó igazából az sem mert eléggé sokszor van feldolgozva:) csirke mellett azt oszd több részre szerintem, vacsira meg mehet csirke, zöldséggel, túró-fehérjével,esetleg túró egy kevés gyümölccsel. Grat az étrendhez egészen jó, meg az is jó érzés hogy van aki értelmes étrendre kérdez rá hogy megfelelő-e :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Sajna néha becsúszik 1-1 nap, amikor borul az étrend, de sokkal jobban érzem magam fehér kenyér nélkül! Komolyan! Ha meg édességre vágyom bekapok 1 kocka fekete csokit! De azt se kívánom, mert kaptam egy tippet, h a króm tompítja a szénhidrát "vágyat"! Persze nem eszem mérték nélkül csak 250mg-ot naponta.
2012. jan. 26. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!