Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék hosszútávon...

Hogyan fogyhatnék hosszútávon sport nélkül?

Figyelt kérdés
Szeretnék szép vékony lenni. Szívesen sportolnék a kívánt alak eléréséhez. A gond az, hogy szerintem már így is túl izmos a combom alsó része (a négyfejű és a kétfejű combizom, ha jól tudom), viszont a fenekemen van felesleg rendesen (habár lehet, hogy a zsír alatt az is izmos). Elkezdtem csinálni R. Réka 20 perces dvd-it, de a végére annyira kijöttek az izmaim, hogy az már szinte fiús benyomást kelt! Betartanám akár a napi 800 kcal-os étrendet is, ha utána nem hízom vissza a dupláját. Lécci ne mondjátok, hogy az izmos láb szép, mert nekem az enyém már nem az! Szerintem egy lány legyen vékony, törékeny és nőies, én ezt szeretem, ez ízlés dolga. (Természetesen nem az anorexiás vékonyságra gondolok!) Szóval szívesen fogadok ötleteket, hogy hogyan fogyhatnék úgy, hogy nem izosodom egyáltalán!
2011. ápr. 18. 21:56
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ja és nem szeretném, hogy utána a bőröm löttyedt legyen, mert sajnos alapból, genetikailag sem túl feszes.
2011. ápr. 18. 21:57
 2/16 anonim ***** válasza:
Sport nélkül nem fogsz fogyni,és a bőröd is plöttyedt marad. A sportos alkatú lányok is lehetnek törékenyek,én 160 centi vagyok és 55 kiló, évek óta táncolok,és mégsem látszik meg,hogy izmos vagyok és nem gebe. Sport nélkül bizony löttyedt leszel és vézna. Sokkal szebb egy egészséges, csinosan izmos test,hidd el. Nem kockahasra kell gondolni,hanem arra,hogy sokkal szebb az izom,mint a soványság.
2011. ápr. 18. 22:16
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem értem miért izmos a lábad de közben hájas a popsid :) ez számomra új dolog, bár biztos sok hozzád hasonló lány/nő van. Egy kis testmozgás azért nem ártana, csak ne vidd túlzásba, szóval ne az izomnövelés legyen a cél és akkor belefér minden este egy kis tornázgatás. A kalóriákat mindenképp számold, csak ahoz jó lenne tudni hány éves, milyen magas és hány kiló... és hogy 1 héten mennyit mozogsz és az milyen erősségű. Ha ezeket megadod én kiszámolom neked.
2011. ápr. 18. 22:16
 4/16 anonim ***** válasza:
kép?
2011. ápr. 18. 22:19
 5/16 A kérdező kommentje:

Első: Szerencsés vagy, én is szeretnék olyan lenni, mint te! Ez genetika, valószínűleg én erős csontozatú vagyok.

Második: Pedig lehetséges sajnos, én még annak is jobban örülnék, ha mindehol egyformán lennék hájas. Széles a csípőm és szinte csak a fenekemre hízom, a combom alsó részére, a hasamra, derekamra egyáltalán nem. Nem sportolok rendszeresen, viszont mindig voltak fellángolásaim, mikor 1-2 hónapig minden nap edzettem keményen, mert élveztem. Valószínűleg ezért lett izmos a combom. (Egyébként a vádlim is nagyon izmos, azt pláne nem értem miért, arra nem is edzettem.) 173 cm vagyok és 65 kiló. A fenekem lévő zsírpárnát szeretném csökkenteni és vékonyodni szeretnék.

2011. ápr. 18. 22:31
 6/16 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy 17 éves vagyok. Egyébként arra gondoltam, hogy az lenne a megoldás, ha minden nap elmennék a kutyámmal egy jó hosszú sétára. Az nem izmosít, de mozgás megvan. Ezek alapján szerinted mennyi kalóriát kéne bevinnem naponta és az miből álljon főleg?
2011. ápr. 18. 22:34
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha 25-30 év között vagy akkor a napi kalóriabeviteled 1180.... ebben az esetben fogyni fogsz. Mondjuk egy közepesen aktív héttel. Ha 25 alatt vagy akkor ez valamennyivel több 20 évesen pl 1220 kalória.... ha 30 felett vagy akkor pl 35 évesnek 1110 kalória naponta.
2011. ápr. 18. 22:37
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ez már ad egy támpontot! Bár nem tudom, hogyan fogom ezt ilyen pontosan kiszámolni, eddig csak tippelgettem.
2011. ápr. 18. 22:39
 9/16 anonim ***** válasza:
Főleg zöldség-gyümölcs, teljes kiörlésű dolgok, alacsony zsírtartalmú dolgok... ez mondjuk tegye ki a napi étkezésed 50%-át. 30%-ban vigyél be maximum pl fehérkenyeret, csirkét, magvakat, fehértésztát, rizst stb.... 15%-ban ehetsz olajban sült dolgokat, disznó, marha stb, esetleg csoki és hasonló kategóriájú dolgokat.
2011. ápr. 18. 22:41
 10/16 anonim ***** válasza:
Ja és a cukros üdítőket kerüld, lehetőleg vizet igyál. És nem is nagyon iszok mást csak vizet és zöld teát. Persze sör/bor kis mennyiségben még hasznos is mint káros :) de a kóla stb dolgokat felejtsd el.
2011. ápr. 18. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!