Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék hosszútávon...

Hogyan fogyhatnék hosszútávon sport nélkül?

Figyelt kérdés
Szeretnék szép vékony lenni. Szívesen sportolnék a kívánt alak eléréséhez. A gond az, hogy szerintem már így is túl izmos a combom alsó része (a négyfejű és a kétfejű combizom, ha jól tudom), viszont a fenekemen van felesleg rendesen (habár lehet, hogy a zsír alatt az is izmos). Elkezdtem csinálni R. Réka 20 perces dvd-it, de a végére annyira kijöttek az izmaim, hogy az már szinte fiús benyomást kelt! Betartanám akár a napi 800 kcal-os étrendet is, ha utána nem hízom vissza a dupláját. Lécci ne mondjátok, hogy az izmos láb szép, mert nekem az enyém már nem az! Szerintem egy lány legyen vékony, törékeny és nőies, én ezt szeretem, ez ízlés dolga. (Természetesen nem az anorexiás vékonyságra gondolok!) Szóval szívesen fogadok ötleteket, hogy hogyan fogyhatnék úgy, hogy nem izosodom egyáltalán!
2011. ápr. 18. 21:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Elhiszem,hogy izmos lett a combod és a vádlid de szinte biztos vagyok abban is,hogy az izom felett van rajta háj és amiatt látod "túl nagynak".

Napi 800 kcalt felejtsd el,neked szálkásitó édiéta és edzés kell.Bodybuilder.hu!

2011. ápr. 18. 22:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Ajánlom neked Tatarek Rezső DVD-jét, ami kifejezetten nem izomtömegnövelő, hanem zsírcsökkentő hatású :)
2011. ápr. 18. 22:55
 13/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked legyen igazad! Ha van rajta háj is, akkor van mit lefogynom onnan, az nekem csak jó. Bár én még mindig úgy gondolom, hogy nincs vagy csak minimális.
2011. ápr. 18. 22:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha minimális lenne a zsír rajta,akkor az összes ér kidülledne végig a lábon.

Ezt nevezik szálkásnak,hogy nincs zsírréteg a bőr alatt.

Uh csak simán hájas lehet és kép nélkül be sem tudod ezt bizonyítani,hogy nem az.De nem is kell.

2011. ápr. 19. 00:48
 15/16 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 19. 06:14
 16/16 anonim ***** válasza:
eh
2011. máj. 23. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!