Napi 700 kcal elegendő a fogyáshoz? Persze sportolok mellette heti 6 órát.
Figyelt kérdés
2015. dec. 8. 19:04
1/16 anonim válasza:
A fogyáshoz elég, de az egészséghez nem. Ha úgy is sportolsz egyél 1200-1500 kcalt
2/16 anonim válasza:
Ez hosszútávon hizlal, s nagyon egészségtelen is.
3/16 A kérdező kommentje:
Megprobalom ugy de akkor nem fogok tudni fogyni.mar ugy is probaltam hogy tobbet eszem kicsivel es akkor tobbet is tornazok . Sajnos a csaladomnak es persze nekem is ez genetikai "betegseg" .
2015. dec. 8. 19:33
4/16 anonim válasza:
Hacsak nem vagy fényevő, tudsz fogyni (mondjuk pajzsmirigygondnál vagy hasonlónál előbb szokott jönni a megfelelő gyógyszer, de ehhez nem értek).
Kicsit több evés s nem kicsit, de sokkal több mozgás, ha máshogy nem megy. Annak hatnia kell.
Vagy tömegelj előbb. Én elvileg könnyen tudnék fogyni, csak keveset kéne ennem. Na nekem az nem megy, kikerülhetetlen a mozgás, viszont attól még nem tudok kevesebbet enni, úgyhogy inkább tömegelek, aztán több izommal csak könnyebb lesz :D Plusz megszokva a mozgást, ami most még nem teljesül... Az, hogy jópár kiló feleslegem van, egy dolog, inkább izmosodjak, minthogy még 1 évig stagnáljak.
5/16 anonim válasza:
Én 700-800 kcalt eszem naponta, nekem ez így jó. Bár én nagyon alacsony vagyok...
6/16 A kérdező kommentje:
Tömegelni nem akarok mert lány vagyok és fogyni szeretnék.az orvosok szerit nincs gond a pajzsmirigyemmel es szerintuk nehez csontozatu vagyok. Bar szerintem ez semmit sem befolyasol. En is eleg alacsony vagyok 161,5 cm.
2015. dec. 8. 20:10
7/16 anonim válasza:
Én 163 centis 39 éves nő vagyok, 80 centi fölötti derékbőséggel. Tömegelni fogok, mert valamit már kell, szálkásítani nem megy :D Nincs ezzel semmi gond, nem vagyok nagyon izmos, hasznos lesz... Szóval nem értem, miért ne tömegelhetnél, a lányokra általában igencsak ráfér, olyan kis egybehurka karja van a legtöbbnek, semmi szépen ívelt deltoid és bicepsz... De csak egy ötlet volt, szerintem egészen épkézláb, de tudom, hogy nem mindenki gondolkodik így.
8/16 anonim válasza:
Az még nem derült ki, hogy mekkora a súlyod...
De 700 kcal mindenképpen kevés.
9/16 anonim válasza:
5 vagyok. Én 155 cm vagyok. Én egyenlőre félek tömegelni :)
10/16 A kérdező kommentje:
Jelenleg 80 kg.harom het alatt lement 8 kg. Tomegelni meg nem akarok mert igy is nagy termetem van
2015. dec. 8. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!