Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez az étrend mára tűrhető...

Ez az étrend mára tűrhető volt? (kép)

Figyelt kérdés

Fél év alatt lefogytam 70 kilóról 55 re,de már nem szeretnék tovább fogyni. Mondjuk egy ilyen hasonló étrend a hétköznapokban tűrhető lenne? Miben változtassak hogy ne hízzak,és tudjam tartani ezt a súlyt? Heti 3x járok le kondiba mellette. (16/L)

[link]

2016. febr. 24. 16:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
"Én egy keményebb edzés után megeszem majdnem 1 kg ch-t." Hát azt megnézem haver. :D
2016. febr. 24. 20:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Pedig ennyit eszek meg...
2016. febr. 24. 21:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Az 1 kg ch egyben szép. Olyanról hallottam már, hogy valaki napi szinten ennyit eszik meg mert kell neki az energia, s miért ne mehetne egyben (sokan napi egyszer esznek), de ez azért ritkaság... Főleg, hogy a szénhidrátevőknek többezer kcal edzéseken is tömni kell a szénhidrátot, mert a glikogénraktárak nem bírják... Szóval még egy maraton vagy többórás helyi kerékpározás után sem simán elképzelhető az ilyen...

Az persze hülyeslég, hogy 100 kcal ch hizlal, 2000 kcal fehérje meg nem. A fehérje, sőt még a zsír is tud hizlalni, ha többletben van. Fehérjétől nem szokás elhízni, mivel nem szokás nagyon sokat enni belőle (macerás - bár ez emberfüggő, de legtöbbeknek a minimális bevitele is kihívás, eléggé drága, s nem is egészséges. bár ezzel együtt megvalósítható, de nem szoktam hallani, hogy valaki 500g fehérjét tol a többi étele mellé).

Kupac cukor mellett van kalóriadeficitem vagy sem? Én aztán ugyanúgy fogyok mindkettővel. A hízást nem tudom, mert az nálam iszonyúan lassú, nem tudok vele számolni. Energia, nem dobja el a test az egyiket és raktározza a másikat, az nem lenne logikus s a tapasztalat sem ezt mutatja.

Ami a fő kérdést illeti, kegyetlenül kevés, többé-kevésbé még fogyáshoz is, s nagyon fogyúkúrásak az ételek, bár ha a kérdező a light margarint élvezi, ez az ő dolga.

Különbözőek vagyunk. Nekem az a súlytartás, hogy eszem, amit akarok, amennyit akarok. Bár még nem vagyok 55. Remélem, soha nem is leszek, 163 centihez az nekem túl izomtalannak tűnik, de majd meglátjuk.

De az is igaz, hogy az eszem, amit s amennyit akarok, az a saját, jó, laktató étrendemen s életmódomon belül értendő... Ezért jó életmódváltással fogyni, a jó kis keretek már megvannak, max. lazít az ember egy kicsit, de addig sem sanyargatta magát s utána sem akar egészségtelenül élni...

2016. febr. 24. 22:48
 14/16 anonim ***** válasza:
iszonyat kevés ,nem értem,nem vagy éhes? Minden light meg zsírszegény ráadásul .Ez fogyni is karcsú ,súlyttartani meg tényleg kevés.
2016. febr. 24. 23:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Pedig nem értem mi olyan rendhagyó ebben az 1 kg ch-ban. :) Sőt, én nem is vagyok ilyen RT4 vegan, meg van mellette a fehérje és a zsír is. Egyébként rengetek olyan ember van, aki többet is eszik ch-ból, mert többet edz nálam. Egyébként ilyenkor kb 6000 kcal-t eszek egy nap, tehát nem csak ch-t ch-val. :)
2016. febr. 25. 05:51
 16/16 A kérdező kommentje:
Az a baj, ha többet ennék,akkor félek hogy már túl sokat is,mint régen.. Sajnos hajlamos vagyok unalom evésre,és ha már a két véglet közül választok inkább eszek kevesebbet,de akkor mostantól kicsivel engedek magamnak többet is :)
2016. febr. 25. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!