Ernesto123 kérdése:
A keresem az lenne hogy valaki összeallitana e nekem egy napi etrendet? Rizs csirke stb.88 kg vagyok 176 cm fiú. A celom 75-80kg. heti 4szer edzek +fel óra kardio.
Figyelt kérdés
Napi öt etkezes.sok a testzsir aranyom.2016. febr. 10. 06:51
1/3 anonim válasza:
Kaloriabazis.hu
Itt látod, hogy mi hány kalória, mennyi fehérje stb... nagyon jó oldal, én is ezt használom :)
2/3 anonim válasza:
A testépítésben napi szinten többször leírják a hozzávetőleges kezdeti makrókat s a testépítő oldalakon is vannak szálkásító étrendek.
Persze hogy neked mennyi kell, azt csak te tapasztalhatod ki, ahogy az is saját döntés, hogy konkrétan mit eszel.
A kalóriabázis mindössze egy számolást segítő eszköz, semmi köze az étrendekhez, bármilyen étrenddel használható. Én pl. ketogén diéta mellett használom, egyéni makrókkal, mert az is beállítható ott (s jóval több köze van a test működéséhez, mint a százalékozásnak. ha 1500, ha 4000 lenne a kalóriaigényem, a fehérjeigényem nem változna sokat).
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi a segitseget!remelem sikerul beallitani a megfelelo ertekeket....
2016. febr. 21. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!