Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy hízhatnék el, mennyi...

Hogy hízhatnék el, mennyi kajától, mennyi idő alatt 300 kilósra?

Figyelt kérdés
Igazából eszem ágában sincs elhízni, 173 cm 61 kg vagyok, csak érdekelnenek poénból olyan durva étrendek,amiktol rövid idő alatt garantált az elhízás. XD

2016. febr. 8. 22:33
 1/8 anonim válasza:
csak gyors kaját kell zabálni :D
2016. febr. 8. 22:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Elsö: ez tok hülyeség, aki nem hízós, az ehet, amit akar, nem hízik töle.

Az unokatestvérem (28 éves férfi) 180 magas, és 65 kg, akármennyit és akármit eszik. (Emellett sportol, tehát izom van rajta, zsír nincs).

Éveken keresztül - egyetemistaként, mert az volt a legolcsóbb és leggyorsabb kaja - fagyasztott pizzán, mcdonaldsok kajákon élt, és akkor sem hízott semmit sem.

2016. febr. 9. 07:27
 3/8 A kérdező kommentje:
És aki hízékony és hatalmas étvágya van az ha minden nap kidurranásig zabál, mennyi a legrövidebb idő, ami alatt így elhízhat? Ès egy nagy étvágyú embernél kb mennyi lehet a legtöbb kalória amit egy nap alatt be bír vinni?
2016. febr. 9. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezelött pár száz évvel a favágók a hegyekben napi 7-8 EZER kalóriát fogyasztottak és emellett nem voltak elhízva, mert ezt felhasználták.
2016. febr. 9. 15:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy sehogy.

itt vagyok én.

Évtizedekig kvázi zabáltam (ritkán mondom ezt valamire, s nem is tűnt nekem annak, de rengeteget ettem), amennyit csak bírtam. Rengeteg zsíros tésztaétel, rengeteg édesség. Fél lábas lebbencsleves vacsorára? Simán.

Nagyon zsírosan, nagyon keményítősen, hmmm az átlagemberhez képest nem nagyon, de azért elég cukrosan ettem (nagyon édesszájú vagyok, 4-5 éve életmódot váltottam és fogytam 20 kilót, de ritka az a nap, hogy egy édesség sincs, olykor 5 is van vagy az ételeim fele az... persze ezek jó édességek már. csak arra akarok kilyukadni, hogy nagyon megalapoztam az édességevés szokását. evés után édesség. de sokszor egy rúd pilóta keksz volt a könnyed - mivel nem nagy mennyiségű - ebédem...).

Nos, 35 éves koromra sikerült vagy 82-84 kilóra felhíznom. Ekkor azt vettem észre, hogy inkább kicsit lefelé megy a súlyom, egyszerűen képtelen voltam annyit enni, hogy a 84-et is megtartsam. Mozgás a séta, túra volt, később (a fogyásom idején) pedig kb. semmi.

Van, aki nehezen hízik, mert a többlet zömét elpazarolja. Extrém sok ételnél nyilván a felszívódás sem lehet mindig elég alapos.

Van, aki párszáz kcal többletnél azonnal látványosan hízik, van akinél ezernél egy hónap alatt nem történik semmi észrevehető súlyváltozás.

Nyilván én is el tudnék hízni nagyon kövérre, ha sikerülne iszonyatosan sokat ennem, de az nekem - nem megy. A pazarló, stagnáló típusom miatt bitang sok étel kéne, amit már a felénél kihánynék, ha valaki belém erőltetné, mert én nem vagyok mazochista, nem akarnám megenni.

Van, aki képes kontrolltalanul enni. Magamnál is ezt látom néha, de ha megtelek, akkor kikapcsol az éhség, étvágy, mégis miért ennék tovább? Ráadásul a szervezetem imádja a 2000-2200 kcalt szénhidrátszegény étrenben (amúgy több kell neki). Hacsak nem adok bele apait-anyait, minden trükköt (kevés trükk hat rá, azok is gyengén), akkor általában addig adja az éhségjeleket, amíg meg nem kap ennyit aznap. Hogy 84 vagy 62 kg vagyok, az neki tökmindegy, 2000-2200 kell neki (ezt nem értem). Úgyhogy kövéren gyerekjáték fogynom, kisebb felesleggel pedig kvázi lehetetlen, ha nem mozgok sokat vagy nem éhezem.

De pont emiatt sosem tudnék fenntartani s egyáltalán kifejleszteni egy 100 kilós testet. Az még cukrokkal se ment, nemhogy így. Úgyhogy a súlytartás nekem az, hogy eszem, amit akarok, annyit, amennyit akarok. Csak lefogyni sikerülne egyszer... De menni fog, max. előbb izmot építek.

2016. febr. 9. 18:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, talán nem volt elég a 35 évet írni, kis kiegészítés. A zsíros-cukros-tésztás-tejes nagy mennyiségű, főleg esti evészetekkel (de azért egész nap ettem, csak este a legtöbbet) évi 1 kilót sikerült híznom. Ez volt a maximumom, ennél hizlalóbban képtelen voltam enni, így is ettem akkor is, amikor már nem voltam éhes... Több nem ment volna, ha akarom sem.
2016. febr. 9. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:
(Persze ettem egy csomó zöldséget is, de azt sem adtam volna fel semmiképp. S ha nincs zöldség, leesik a kalóriabevitelem.)
2016. febr. 9. 18:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk számoljunk úgy hogy valaki, aki hízós, 1500 kcalt éget el egy nap. Egy tábla csoki 550 kcal. Minden nap 7 órát alszik és amikor ébren van 10 percenként eszik egy táblával. Az egy nap 102 tábla csoki, tehát 56100 kcal. Ha ezt egy hétig csinálja, akkor 392700 kcalt visz be az egy hét alatt, és 10500-at éget el, tehát a pozitív kalóriadeficit 382200 kcal lesz. 1 kg zsírszövet építéséhez kb 7000 kcal kell. Tehát 54.600 kilót fog hízni 1 hét alatt. Matematikailag. :D De ha óránként eszik egy táblát, akkor is 9.100 kilót fog hízni.
2016. febr. 25. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!