Szerintetek hízhattam ennyi kajától 1 hét alatt?
Nem számolom a kalóriákat, szóval nem tudom megmondani, hogy eddig, hogy ettem, szóval csak kíváncsiságból.
Reggeli általában egy fél szelet kenér, 3 szelet sonkával, 2-3 lapka sajttal, egy két tojásos sonkás rántottával. Plusz 2 csésze tea.
Ebédet általában nem ettem, max 1 almát.
Vacsora, egy csésze valamilyen leves. Ha sűrűbb, gulyásosabb volt, akkor a nem ettem meg mind.
Másodiknak általában rizs volt és kapros mártásban csirke mell filék. Egy nagy tányér volt telerakva vele, a felét általában megettem. Volt egyik nap pizza vacsira, akkor megettem két kisebb szeletet a 28 cm-es pizzából és még pár harapás rántott húst.
Édességek.
Egy nap ettem egy gombóc fagyit, 1 linzert, 1 szelet zserbót. Ettem befőttet is.
Szerintetek?
Amúgy általában elég kiegyensúlyozottan eszek. Nassokat egyáltalán nem fogyasztok.
Milyen fontos adatok kellenének?
163 cm / 50 kg
Egésznapos túra, strand, kalandtúrák...mint mozgás ilyenek?
Úgy érzed, hogy híztál? Ha nem, kit izgat? Ugyanennyi idő alatt legkésőbb vissza is megy.
Amúgy te most koplalsz, vagy mi ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!