SOS! ßehogyan nem fogyok?!
Figyelt kérdés
Pár hónapja elkezdtem sportosan élni. Jó, nem jelenkeztem edzésekre, meg ilyenek, de a tornaórákon aktívan, keményen tornázok. Ennek ellenére itt vagyok 14 évesen és 75(!!!!!!) kg, és van, hogy reggel még 75 kg vagyok, este meg 77 kg. És nem vagyok magas egyáltalán 156 cm. Valami módszert tudnátok ajánlani? :( Előre is köszönöm!!2016. febr. 18. 13:26
1/9 A kérdező kommentje:
Bocs harossz kategória
2016. febr. 18. 13:31
2/9 anonim 

válasza:

Valamit te nagyon tévedsz. Nem jelentkeztél sportra , meg ilyenek. Mit vársz? Majd otthon ülsz és a tv előtt piszkosul fogyni fogsz azt hiszed. Ne csak torna órán, ami heti kettő. Naponta két - három órát keményen leizzadva sportolni , mozogni kell.
3/9 anonim 

válasza:

Tornaóra bármi lehet, a legtöbb nem használ semmit.
Szóval te úgy várod az eredményt, hogy se az étkezéseden, se a valódi mozgásodon nem változtattál. Ez így nem fog menni.
Napi súlyingadozás pedig normális.
4/9 anonim 

válasza:

Tehàt nem mozogsz rendszeresen megfelelően, ètkezesre nem figyelsz. Akkor mègis milyen eredmènyt vàrsz?
5/9 anonim 

válasza:

Dehogy kell napi 2-3 óra izzasztó mozgás, szinte senki nem mozog annyit. Amikor fogytam, én max. sétáltam :D
Fontos a mozgás az egészséghez és a fogyásban is segíthet, de az étrend az alap. Mozoghat az ember bármit, ha túl sokat eszik, nem fog fogyni. S kevés mozgással is lefogy, ha elég keveset eszik, bár az ideális az egy viszonylag aktív élet normális evéssel...
6/9 anonim 

válasza:

Én pl sportolok napi 2-3 órát, nem is vagyok elhízva.
7/9 anonim 

válasza:

Napi 2-3 òra előbb-utóbb túledzettsèghez vezet. Jòl összeàllìtott edzèsterv mellett a heti 4-6 edzèsnèl, alkalmankent maximimum 1,5 òrànàl többet felesleges edzeni.
8/9 anonim 

válasza:

Évek óta így megy nálam mégse vagyok túledzett. A sok alvás, megfelelő étrend és vitaminok miatt gondolom, na meg a heti átlag 14-18 óra sportom nagy része aerob mozgás.
9/9 anonim 

válasza:

#7: Súlyzós vagy saját testsúlyos testépítő edzésnél igen, amúgy általában nem. Sok sportban edzenek ennyit, ez oké. A testépítés egy más téma (s ott is kell azért több edzés, mint ami az izomépítésre vonatkozik, a futás, bicajozás, miegymás nem különösebben zavarja a regenerálódást).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!