123.5 kg- ról lefogytam 117.5 kg- ra (165 cm vagyok) kalóriaszámlálással és sokkal több mozgással 3 hónap alatt, de azóta nem fogyok többet, miért nem fogyok többet?
Mivel nagy túlsúlyból is lassan fogytál, gondolom, incifinci kalóriadeficited volt, ami mostanra 0-ra csökkent.
Illetve ha pár napja nem fogysz, akkor nem is tudhatod, hogy fogysz-e.
Kevés az infó.
1. 3 honap alatt ennyi az loszar 5kg 1 honap kb
2. A kaloria számolás f@$zság
3. A zsir nem éget kaloriát ugy h nem fog nullára csökkeni
#4: Nem feltétlenül. Oké, én sosem voltam ilyen sok, de 25 kiló fölöslegből semmit nem adtam le az első hónapban (drasztikus, de kellemes életmódváltás, töredék szénhidrátbevitel, plusz olyan keveset ettem, amennyire keveset csak bírtam, jóval kevesebbet, mint korábban). Van, akinek nagyon nehéz fogyni. Ez nem gond, bár a kérdező esetében kicsit igen, mivel neki így roppant sokáig fog tartani...
Kérdező, nos, igen, ennyi feleslegnél ilyen hosszas stagnálás kissé elszomorító... De megtörténhet, hogy pont most tartalékol vizet a tested. Ha biztos vagy benne, hogy jól csinálod, folytasd, ennyi.
Mennyit eszel és mit?
írd le mit és hogyan eszel, gyanítom valami butaság alapján csinálod az étrendedet.
itt az én 3 havi diétám eredménye
julius végén kezdtem 120kg-al, most 99vagyok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!