Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Letudok 10 hónap alatt 38...

Letudok 10 hónap alatt 38 kilót adni? Többi lent

Figyelt kérdés
170cm 98kg vagyok.Letudok adni 10 hónap alatt 38 kilót úgy hogyha mindennap mozgok és egészségesen étkezek?
2015. aug. 2. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Elméletileg igen. Heti 1kg fogyás egészséges.

Mit takar az egészséges étkezés és a mindennapos mozgás?

2015. aug. 2. 12:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Én 6 hónap alatt 27 kilót fogytam eddig, szóval igen és kitartás. És nem koplalok meg ilyen hülyeségek, teljesen jól érzem magam. Egyébként én ebből levontam a következtetést, hogy nagy túlsúlyból tényleg könnyű fogyni. Mondjuk én 120-ról indultam.
2015. aug. 2. 13:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, ez teljesen reális elképzelés!
2015. aug. 2. 13:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, amennyiben komolyan gondolod. Nekem teljes életmódváltással, eleinte kalóriaszámolással 16 hét alatt 16 kg ment le eddig.
2015. aug. 2. 14:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.Hát az egészséges étkezés az azt takarja hogy nem eszek fehérlisztes termékeket,meg cukrosat ,sok zöldséget és gyümölcsöt eszek,és a zsíros ételeket is megpróbálom kiiktatni.A mozgás pedig azt hogy mindennap félóra futás és intenzív torna.
2015. aug. 2. 14:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok az eddigi fogyáshoz mindenkinek:)
2015. aug. 2. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!