Szerintetek ezzel az étrenddel és mozgással 4-5 hónap alatt letudok fogyni 15 kg-ot?
172cm és 65 kg vagyok..ez lenne az étrend.:
reggeli.:egy natúr joghurt vagy gyümölcs
ebéd.:csirkemelfilé zöldségekkel
vacsora.:kefir+ gyümölcsök
És persze mozognék is egy héten 5x 45 perc testnevelés (ugyanis az iskolában minden nap lesz tesink)+ járnék egy héten 2x hip hopra is.
Most biztos sokan utálni fognak. De szerintem ez elég egyoldalú.A joghurt cukros, ha boltban veszed. Szóval én nem eszem. Valamint a gyümölcs nem jó éhgyomorra reggel, mert cukros, és megemeli a vércukrodat. Étkezés kiegészítésének kéne enni, vagy inkább délután. Nekem ezt mondta a dokim.
Krumplit és tésztát se kell elhagyni, csak ritkán fogyasztani. pl Heti 1x krumpli, havi 1x tészta, bár azt sem fehér lisztből.
Én 174 cm vagyok és 54 kg, mégis mindenki azt mondja, hogy nagyon vékony vagyok... szerintem nem kell neked 15 kg-ot leadnod, elég 10-et... Szerintem napi 1000-1200 kalóriát vigyél be, 4-5 hónap alatt így garantált a fogyás a mozgással, de szerintem tesin 5 hónapig 45 percen keresztül nem csak futni fogtok... Én ezt az étrendet ajánlanám:
Reggeli: Sonkás szendvics (kb. 100 g, 168 kcal)
Tízórai: 1 db Alma/Barack (kb. 55 kcal)
Ebéd: Rántott hús/hal párolt zöldségkörettel, vagy főzelékfélék (kb. 250 kcal)
Uzsonna: 2 db Activia Stevia joghurt (kevesebb kalóriatartalom és finom is, 165 kcal)
Vacsora: Tejberizs diétásan, (mandulatejjel, 60g rizzsel, 200 g kb. 135 kcal)
Ez így kb. 760 kcal.
Ne éheztesd magad, egyél nassolni valót, csokit, ami jó esik, de mértékkel. A kalóriaszámlálást ajánlom, mert nagyon hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!