Havi 1 zabálós nap tönkretehet mindent?
Egy kiló sült krumpli nem tudom mennyit jelent, készítésfüggő, gondolom, de ez még nem hat meg, engem az irritált, hogy ha megettem nyersen egy kiló krumplit bő zsírban sütve, akkor sosem laktam vele jól. Igaz, az nem is sok, de akkor is pocsékul laktat a kalóriatartalmához képest.
Én gyerekkoromban játszottam meg a fél kiló kenyér, egy liter tej s persze egy kupac más dolog reggelit... Régi szép idők.
Én inkább az egy alkalomra evett kalória és zsír tekintetében tudok versenyre kelni veled, de úgy is simán veszthetek, ha csak a fogyási korszakomat vesszük alapul, abból is csak azt, amikor számoltam (kilengéskor ritkán teszem, úgyis mindegy)... Ott úgy 2800 kcal és 150g zsír volt a max. (illetve akkor a minimális, amivel jóllaktam), de ha egyszer tömegelésre váltok, majd kísérletezem egy kicsit nagyobb számokkal :D
Mekkora méretekkel és aktivitással csinálod ezt?
S hogy a csudába tudsz enni 1200 kcalt? Az nekem egy étkezésre kissé necces, de megoldható, de egész napra összeesnék vele (az tökmindegy, hogy éhes vagyok-e). Jó, vannak ilyen emberek, tudom.
Rugalmas a kalóriakereted. Megvan az előnye.
Számomra nem finomabb. Ugyanolyan finom a chips is, csak más értelemben. Egész életemben imádtam ezeket az egészségtelen dolgokat, de ugyanúgy szeretem a zöldségeket, gyümölcsöket is.
Most ne akadjon ki senki, de különben egy 97 kilós nő vagyok:D
1200 kalóriát meg muszáj bírnom, fogyni akarok (fogyok is). Viszont úgy nagyon nehéz, hogy tudom, hogy soha nem ehetek már többé pl chipset. Így könnyebb, várom azt a havi 1 napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!