Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha zabálós nap után tartok...

Ha zabálós nap után tartok egy léböjt napot az segít?

Figyelt kérdés
Hátha amit megeszek a zabálós napon, akkor másnap azt használja fel a szervezetem energianyerésre. Legalábbis egy részét ami még megmaradt. vagy azt egyből elraktározná a szervezetem? Alapjáraton nem koplalok, csak egészséges dolgokat eszem, semmi cukros lisztes csokis dolog:) normális válaszokat várok! L/17

2011. dec. 9. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Régebben csináltam én is ilyet hogy másnap akkor szinte semmi, de sokkal jobban megviselt. Aztán rájöttem hogy jobb ha ugyanúgy folytatom a rendes étrendemet mintha 1 nap éheznék mert sokkal nehezebb az egész napos koplalás és nagyobb a kockázata az újbóli bűnbeesésnek.

Szóval 1 nap bűnözés nem a világ, folytasd a diétád ott ahol abbahagytad.

2011. dec. 9. 15:06
 2/4 anonim ***** válasza:
2011. dec. 9. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Tök felesleges. Ártani se árthat olyan sokat, de előrébb se leszel tőle.
2011. dec. 9. 15:32
 4/4 anonim ***** válasza:

léböjt teljes tápanyag hiány a testnek. elfelejthetnénk végre ezeket a baromságokat? oké.

azt hiszed, hogy 1 zabálós napon, a Te szervezeted képes majd mérhető tömeget magára pakolni? mi vagy Te, Isten? nem lehet egy nap alatt hízni, akkor mit akarsz leadni egy ilyen nap után? az alapgondolatod már hibás, ugyan is nincs mit leadni 1 nap túlevés vagy zabálás után! felejtsd ezt el. az életviteled lesz kihatással a testtömegedre, egészségedre és nem 1-1 nap zabálás. 1-1 nap koplalást már rosszabbnak tartok, de komoly bajod attól sem lesz. bár értelme sincs..

2011. dec. 9. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!