Szándékos "zabálós nap" következményei?
Töltőnapot szoktak tartani, nem "zabálos napot". A töltőnapon a fehérje fixen 2xttkg fehérje, a zsír szinte nulla, a ch pedig 3-4xttkg (de ez sem szemét kajából).
Egyébként a súly stagnálásáról akkor beszélhetünk ha 4 hétig semmi változás nincs. Ilyenkor vagy kcalt csökkentesz vagy kipróbálod a ch hintáztatást.
Keress ra a ketogen dietara ezen az oldalon es nezd meg ezt a linket is: [link]
Persze, csak ha egy olyan dietat keresel, ami 1. mukodik
2. egeszseges
Jaj ez a feminás borzalom megint előjött? Minden alkalommal megrökönyödök, hogy hogyan képesek ennyire nagy hülyeségeket írni, egy szénhidrátos diétát leketogénezni. 2 banán ketogénben, hogyne, meg light margarin... Ketogénben főleg zsírt eszünk (kalóriát nézve), persze mást is, de a zsír nagyon durván uralkodó, 80% egy igen gyakori alsó limit. Úgy tudom, igen jó (bár úgy tűnik, nem mindenkinél hatásos) módszer a fogyásra (de más előnyei is vannak), s ennek egy változata a ciklikus ketogén, amikor valami oknál fogva vannak szénhidrátvisszatöltő napok is.
A testépítők egy része pedig fehérjére alapozva próbál "ketogénezni", nos, az sem az. De legalább nem banánokat esznek...
Ami az eredeti kérdést illeti, többször hallottám már arról, hogy egy kilengő nap beindítja a fogyást, oldalba rúgja a testet, hogy ne félj, nem mindig kapsz ilyen keveset... Utána folytatják a korábbit. Saját tapasztalatom nincs, én sosem eszem keveset, én a szénhidrátot igyekszem csökkenteni, ketogén kísérleti napjaimon egész sikerrel (de akkor is túllógok a limiten a zöldségeimmel :D).
De 1-2 hetes stagnálás eleve nem ritka a fogyókúrázóknál. Kitartás! Nekem amúgy egy intenzívebb mozgásos nap képes segíteni olykor.
Csak azért mutat többet a mérleg, mert több széklet van a beleidben jelenleg. Nyugi, 1-2 nap alatt nem hízol.
Állj vissza az eddigi diétára, ha 1 múlva sincs változás, kezdj el zöld teát inni, az nekem segített ilyenkor kicsit felpörgetni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!