Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ártok ezzel? Milyen...

Sokat ártok ezzel? Milyen következményei lehetnek? Alternatív megoldás?

Figyelt kérdés

Már régóta produkálom majdnem az összes tünetét a refluxnak. A doki szerint ez a bajom, de csak jövőhéten jutok el gyomortükrözésre.

Azt hallottam, hogy így nem lehet mozogni. Rajtam viszont van 20-25 kg felesleg amitől mindenképp meg szeretnék szabadulni. Szeretek is edzeni, de hasizom vagy futás közben nagyon rosszul leszek, majdnem hányok is...

Ettől függetlenül elég elszánt vagyok, hogy folytassam és továbbra is keményen eddzek, csak nem tudom, milyen komolyabb következményei lehetnek.. Teljesen nem akarom tönkretenni magam.

Ha az edzés végleg kilőve, akkor hogyan fogyhatnék le?

Válaszokat köszi.

17/L

(75 kg-164 cm)

2012. okt. 18. 15:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Remelem hogy nincs nagy bajod.Ha nem szabad spotolj annyira intenziven jarj el tobbet setalni,turazni,biciklizz lezserebben es eljarhatsz uszni is.
2012. okt. 18. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!