Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy bajban vagyok! Megoldás?

Nagy bajban vagyok! Megoldás?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 15 kilót fogytam, kb fél év alatt, viszont amióta nem akarok többet fogyni (pár hónapja), azóta teljesen megbolondultam, mértéktelen zabálás, aztán napokig brutális koplalás, és ez így megy már hónapok óta!

Ez nem jó, tudom, de egyszerűen nem tudok és nem is merek mértékkel enni mindenből, pedig tudom , hogy ezt kéne tennem, és mozogni, (amúgy a mozgás megvan minimum 3x1 óra a héten, vagy ennél több). Viszont már egyéb bajom is van, nincs menstruációm már 4 hónapja, a nőgyógyász is mondta, hogy pár kilót híznom kéne, de én nem akarok, és nem merek elkezdeni rendesen enni! 168 cm vagyok és 55 kiló, néha 55 alá megy, akkor ezen felbátorodva elkezdek enni, és mindent egyszerre felzabálok egy nap, majd 2-3 napig koplalok meg tornázok mint egy őrült, hogy újra 54-55 legyek! ja és súlyosan mérleg függő vagyok, mindig mérem magam, hogy hány dekát híztam egy-egy evés után, vagy mennyivel vagyok könnyebb wc-után, stb... Tegnap este is megettem vagy fél kiló édességet (csokit, kekszet) és most megint sokat mutat a mérleg, nem tudom, hogy most megint várjam meg, hogy ez lemenjen, és aztán kezdjek el rendesen enni, vagy mit csináljak? nem akarok beteg lenni, és nem akarom, hogy meddő legyek, bár gyereket most még nem akarok, de egyszer majd biztosan, és ezt is rendbe kéne hozni! valaki adjon valami tanácsot, vagy aki volt már ilyen helyzetben, mondja el, hogy mászott ki ebből az ördögi körből! az a baj, hogy tudom mi a megoldás, de nem vagyok képes elkezdeni, félek, hogy újra visszahízok! :(

2012. okt. 17. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Minden ember testsúlya naponta változik.... Az a lényeg, hogy a testzsír nő-e. Erre a legjobb, legmodernebb megoldás a tükör. Koplalni sose jó, mert utána egyrészt többet szedsz fel, mint amennyit leadtál, valamint izmot vesztesz.
2012. okt. 17. 17:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a helyedben elzárnám magam elől a mérleget és felkeresnék egy szpichológust még a végén anorexia vagy bulimia lesz belőle

Mennyi kalóriát eszel egy nap? Ha olyan 1000 alattit akkor növeld 1500-ra vagy többre, előre írj magadnak étrendet, amit követsz

A tükörnek akarj tetszeni ne a mérlegnek

2012. okt. 17. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!