Valami hatékony megoldás a narancsbőr ellen?
Tudna nekem valaki nekem mondani valami BEVÁLT tippet hogy mit csináljak a narancsbőrös fenekemmel és combommal hogy eltűnjön?
Nem vagyok kövér,fiatal lány vagyok,sportolok is(viszonylag izmos lábam és fenekem van)viszont nagyon keveset iszok.Ez a baj?
Mit csináljak hogy rövid időn belül látható eredménye legyen?
Szia.
Amit én tudok neked javasolni:
-napi 1,5 2 liter folyadék (szénsavmentes, nem cukros üdítők)
-rendszere testmozgás
-hideg-meleg váltózuhany
-ajánlatos heti egyszer testradírt használni luffa szivaccsal
-és nekem használt még a Dr Kelen krém ami narancsbőr ellen van.
Nekem is bevált, ilyen "recepttel"!
Sok sikert Neked is:)
sajnos semmi ilyesmi krém nem használ,mint amiket az első írt,mert ezek nem égetnek kalóriát,ergo nem csökkentenek testzsírt.
a narancsbőr azt mutatja,hogy magas a testzsírszázalék pont.
ezt kell csökkenteni hozzá,hogy eltűnjön.
ezt a legegyszerűbben a gyúrósok módszerével teheted,kalória deficitbe rakott szálkásító diétával,és a már említett edzésekkel.
viszont 20 kilónként 1 liter víz az eléggé alap,már csak az egészség szempontjából is,főleg ha egy jól kinéző,sportos testet szeretnél szép bőrrel.
Kedves 3. válaszadó.
Ugye írtam én is, hogy rendszeres testmozgás, és sok folyadék. Úgy gondolom nem csak a krémet javasoltam.
Viszont tény, hogy nekem igen is BEVÁLT a krém!!!!! És írtam azt is, hogy nem csak a krémet használtam hanem életmódot is váltottam.
ja első voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!