Narancsbőr, el lehet valamivel tüntetni tipp, valami olcsó megoldás érdekelne vagy valami krém ami valakinek bevált?
szia!
nekem nem oylan vészes a popsimnál meg a combomon a narancsbőr mert annyira nem látszik csak ha összenyomom a bőrt.Szóval a napokban megfogadtam.hogy fogok ellene küzdeni. ÉS a tv-ben is volt tegnap.SZóval én hideg meleg zuhany alatt foogm mindig a bőrömet átdörzsölni.Először a lábfejnél kell kezdeni majd haladtsz felfelé a szív irányába.oylan félpercenként váltasz.HIdeggel kezdede Hideggel fejezed be. JAh és ez előtt langyossal vizzel rendesen megfürdessz majd utána kezd el a váltózhuhanyt.Figy fürödni mindennap kell szóval miért ne lehetne egy kis 5 perces tréninggel kiegészíteni az egészet. Erősiti az immunrendszert feszesíti a bőrt, vérkeringést javítja.SOk sikert! Kitartás.
igen, ha használsz krémet vagy vmi mást, nagyon fontos, hogy melett a napi min. 2 liter folyadékod meg legyen és persze ha van időd és lehetőséged heti 4x legalább 40 percet mozogj!!
Ez mind nagyon fontos, ne várj csodát, ha csak vmilyen készítmént használsz a narancsőrre:S
Én nyáron megiszom a napi 4 liert vizet is.
Ami még nagyon fontos, a bevitt folyadék alatt nem a cukros (löttyöket)üdítőket , energiaitalokat, és a kávét értem.
Hanem a tiszta csapvizet!ásáványvizet és teát lehetőleg cukor nélkűl, natúran.
Ez nagyon fontos!!!
Heti 3x-4x min. fél óra lassú futás.
Ezenkívül napi 2-3 liter víz.
Ezeke beválnak. Nekem krém sem kellett és ettől javult rengeteget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!