Lányok, akik szőrbenövéssel küzdötök! Bevált nektek a mézemulziós gyanta vagy a cukorgyanta? Vagy más megoldás esetleg?
Elsősorban lábra és intim területre szeretném kipróbálni a fent említettek valamelyikét. A probléma az, hogy a szőrszálaim tömegesen benőnek a bőröm alá. Nem segít a gyakori bőrradírozás és a luffa szivacs sem. Használtam már hagyományos gyantát mindkét részen, de sajnos benőttek a szőrök. Az epilátortól szintén. A szőrtelenítő krémet/habot nem szeretem, nem mindig viszi le az összes szőrt. Régóta borotvát használok, de szeretnék tartós simaságot.
Tudnátok valamilyen megoldást javasolni, amivel megszabadulhatok a szőröktől, de nem alakul ki szőrbenövés?
Hagyományosból azt is kipróbáltad amit spatulával kell felvinni és ujjal lehúzni?
Mézemulzióst még nem próbáltam, cukorgyantát igen, de nem jött be olyan szempontból, hogy nehezen szedte le a szőrt, és nem is tudtuk leszedni az egészet, az viszont tetszett, hogy nem fájt annyira. Ezt kozmetikus csinálta. Otthon is ki akartam próbálni, de egyáltalán nem tudtam használni.
nem, spatulásat még nem, csak görgőset próbáltam. mi a különbség? (a felvitelen kívül)
neked szokott egyébként szőrbenövésed lenni? azt olvastam, a cukorgyantától és a mézemulzióstól nem nőnek be. szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!